Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7502104 www.bgdnes.bg

Криско прилапа Васи Инстаграма

Сексбомбата разцелува музиканта

Криско прилапа най-популярната българка в социалните мрежи Васи Инстаграма. Двамата демонстрираха интимна близост преди участие на музиканта в Благоевград. Засега нито един от тях не потвърждава дали има нещо повече от невинната целувка на снимката.

Изпълнителят винаги е бил обект на специално внимание от фенките, но този път май си намери майстора. Екзотичната сексбомба има над 1 милиона последователи в инстаграм. Тя ежедневно публикува разголени фотоси и има почитатели от Китай до Южна Америка.

Реклама

Самата Васи отказа да потвърди какви точно са нейните отношения с Криско, но според източник на "България Днес" е получила покана да участва в някой от следващите клипове на 31-годишния софиянец. Снощи се очакваше да излезе и новата песен на Криско "Да или не".

19-годишната хубавица от Петрич се впусна в летни приключения. Тя беше на почивка в Испания. В курорта Беналмадена девойката за пръв път започна да показва и своето латинодупе освен станалите популярни из цялата планета гърди. Васи препоти своите фенове със снимка върху хавлия, на която е свалила своето горнище от бански. Едрогърдата българка разкри как вече е разпознавана на улицата, а нейните фенове искат задължителна снимка.

"Не съм приключила с почивките - коментира пред "България Днес" Васи. - Да се готви Доминиканската република. Ще ходя там за рождения си ден."

Васи продължава да получава неприлични предложения по социалните мрежи. Тя е отказвала директно предложение за секс на стойност $500 000. Благодарение на своя профил в инстаграм петричанката получава прилични приходи от реклама.

Тя беше обещала да се съблече гола, ако Григор Димитров спечели титла на "Ролан Гарос", но нейните последователи ще трябва да почакат.

Реклама
Реклама
Реклама