Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7502192 www.bgdnes.bg

Сърчаджиева на първо море без Ласкин

Актрисата релаксира в компанията на братовчедката на Алекс Раева 

Дано е вярна поговорката, че морето лекува всичко - дори и болката, за която няма цяр.

Алекс Сърчаджиева отиде на първо море без своя любим, непрежалим Иван Ласкин. Силата и волята не позволяват на Сърчаджиева да се скапе от мъка, тя трябва да се държи! И го прави.

Реклама

Лицето на "ВИП брадър" откри летния сезон и направи първата морска баня още в началото на юни. Алекс е в компанията на своя приятелка - Малена Раева. Ако ви прави впечатление съвпадението във фамилиите - не е случайно. Малена е братовчедка на певицата Алекс Раева. Малена от години се занимава с бизнес с дрехи. С тях е и още една приятелка. Трите дружки са отседнали в затворен комплекс в курорта "Слънчев ден" на родното Черноморие. Алекс и Ласкин всяка година прекарваха поне един месец в близкото гръцко градче Неа Перамос. Тази година обаче Алекс категорично отказала да се върне на това място. Тогава на помощ се притекли старите й приятелки. Според нейни близки в последно време Алекс страни и от познатите си в театралните среди. Предпочитала компания на приятелки от детинство извън тези среди.

Двете приятелки събират животворни слънчеви лъчи, слушат вълните и се отдават на същинско "женско море", където да обърнат внимание на себе си.

Прави впечатление, че русата приятелка на Алекс е доста по-напред със слънчевите бани. Сърчаджиева още е млечнобяла, докато Малена вече притежава златист загар. Алекс явно и не държи да хване шоколадов тен, защото е в бански тип 1 част, докато приятелката й е с долнище и горнище. Двете са се изтегнали на скала и се радват на хубавото време.

Припомняме, че Иван Ласкин си отиде на 48-годишна възраст в началото на януари т.г. след кратка хоспитализация. През годините Ласкин имаше редица здравословни проблеми, а преди няколко лета призна публично, че има проблеми с алкохола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама