Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/7505532 www.bgdnes.bg

Kак да възстановим имунитета на онкоболен с природни средства advertorial icon

Лекарите на фирма „Доктор Биомастер“ предлагат комплексна терапия за възстановяване на имунитета. Терапията се изготвя индивидуално за всеки пациент на база на особеностите на неговия случай, като се базира на мощни природни имуномодулатори от реномирани производители от Германия, Австрия, Италия и Канада. Методиката, по която работят лекарите на фирмата, ползва опита на руски и германски натуропати.

Вижте постигнати резултати на сайта и се консултирайте с лекар: www.mikoterapia.bg.

„Здравейте, казвам се Ася Лазарова. От град Монтана съм. Моето заболяване датира от 2009 година. Тогава бях диагностицирана за първи път с рак на гърдата. Съответно се предприеха конвенционални методи на лечение, тъй като не бях запозната с природни продукти и други начини.

Последва операция - махане на гърдата - химиотерапия и лъчетерапия, от която лъчетерапия получих трайни увреждания на белия дроб. На четвъртата година се получи рецидив - метастази по плеврата - и то доста активни. Направих плеврален излив. Последва манипулация за източване на тази вода, която беше в дроба - литър и половина - и състоянието ми изобщо не беше „розово“. Пак химиотерапии последваха. Не се оправих напълно. Пак се прави скенер (контролен), от който се установи, че има метастази и по ребрата - след всичката химиотерапия, която ми беше проведена! И затова се поинтересувах.. Реших, че по този начин няма да стане. Видях, че няма да стане, няма да ме излекуват в болницата. И потърсих в интернет информация къде се предлага нещо по-различно като терапия.

И така попаднах на фирма „Доктор Биомастер“ с лекарствените гъби. Отидох на консултация, но вече в такъв един момент, в който… За няколко месеца свалих 25 килограма - от 74 станах 49. Едвам ходех. Вливаха ми 3 дни системи глюкоза. Там, на място, вкъщи, идваше личната ми лекарка, защото не можех да ставам - да отида до тоалетна. Да ме закрепят, за да мога да дойда до тук.. Дойдох на консултация, предписаха ми комплекс гъби - основното беше „Имюн модулатор“ -ът, също така Агарикус, Мейтаке и още няколко неща, които да пия по определена схема. Това е много важно - да се пият продуктите по схема, която Ви е назначил лекаря тук.

И още в края на първия месец така се позакрепих, че започнах да се храня. Нещата се подобриха, след 2 месеца се върнах на работа. Взех да наддавам на тегло. С две думи: за 2-3 месеца - все едно не е било това, да не мога да стана от леглото - да съм зле... И продължих с гъбите! Продължавам да си ги взимам!

Имаше една паузичка, така .. около 4-5 месеца, може би. Не знам дали на това се дължи, но през 2017 година пак имаше някакви метастази по плеврата. Пак ми се проведе химиотерапия, но тогава пак започнах пак усилен курс с гъбите, с „Имюн модулатор“ -а, с още няколко продукта и състоянието ми бързо се подобри.

Сега .. Чувствам се добре, чувствам се жизнена. Поинтересувах се доста от такава информация - не само продукти, ами и хранителни навици, диета, начин на мислене. Просто човек трябва да се опита първо да елиминира стреса! Стресът е причинител на всички болести. Ракът е състояние на имунната система. Той се развива, когато организмът не е добре. А организмът не е добре от стрес, от неправилно хранене, от всички такива „въздействия“. Просто - промених си начина на хранене…Така че и това има значение: спокойствие, здравословна храна.

Бях на контролен скенер в болница (в София), който показа, че няма никакво заболяване. Резултатите са много хубави и всичко е наред!

Ето тук идвам всеки месец на консултация при моята лекарка - д-р Галина Димова. Препоръчвам на всички, които имат някакъв проблем да дойдат тук. Това помага наистина! И действат! Продуктите действат и се чувствате добре.“

Видеото с целия случай може да видите тук: youtube.com/mikoterapia

Попитайте лекари-микотерапевти във вашия град как да приемате препарати за възстановяване на имунитета: СОФИЯ - 02/ 952 51 99 и 0878 790 337; ПЛОВДИВ - 0878 790 336; СТ. ЗАГОРА - 0878 780 306; ХАСКОВО - 0879 233 933; ВАРНА - 0878 105 476; БУРГAС - 0878 950 397; КЮСТЕНДИЛ - 0889 326 758; В. ТЪРНОВО - 0898 466 376; РУСЕ - 0896 831 580; ШУМЕН - 0889 789 939

Тази статия е с рекламно съдържание, предоставено от трета страна и не е обвързана с редакционната политика на медията.

Реклама
Реклама
Реклама