Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7518683 www.bgdnes.bg

Брадли Купър гледа детето

След грандиозната раздяла на манекенката и актьора

Поредна холивудска двойка затвърди факта, че сред браковете на известните има всичко друго, но не и стабилност.

Брадли Купър и Ирина Шейк вече месец са в списъка на бившите двойки. И на дневен ред идва въпросът какво ще се случи с 2-годишната им дъщеря Леа. В момента невръстното момиченце е при супер известния си татко, докато Ирина участва в ревюта в Италия. Папараци засичат Брадли и малката Леа да се качват на частен самолет в Лос Анджелис. Холивудската знаменитост носи Леа на ръце докато се качва на борда, но посоката на пътешествието така и не става ясна.

Реклама

Източници, близки до семейството, са категорични, че единственото, което свързва знаменитостите в момента, е съдбата на детето им. След раздялата родителите отделят много внимание на момиченцето, макар и всеки поотделно.

"Брадли и Ирина се чувстват напълно свободни. Всеки от тях насочва вниманието си към кариерата си и грижите за детето. Те искат Леа да е щастлива и разбират колко е важно за нея - да вижда и майка си, и баща си. Съвместното попечителство в тяхната ситуация е най-добрият вариант. Нови връзки не са приоритет. Дъщерята и кариерата - това е главното в момента", коментира близък до двойката, цитиран от руския сайт "Сплетник".

Колкото до Брадли и Лейди Гага, информаторът уверява, че след съвместната им работа по филма "Роди се звезда" те запазват само и единствено приятелски отношения.

"След раздялата с Ирина Брадли не търси нова любов, но между него и Лейди Гага има дълбока дружба. И двамата се надяват да имат възможност отново да работят заедно", добавя източникът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама