Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7546771 www.bgdnes.bg

Жрицата на Рууни с нови разкрития

Бившата проститутка Хелън Ууд направи нови скандални разкрития за отношенията си с Уейн Рууни. Тя разкри, че е обслужвала и други бивши играчи на "Манчестър Юнайтед".

Таблоидът "Сън" публикува извадка от новата книга на Ууд "Мъжки свят". Очаква се тя да взриви Англия, тъй като сред клиентите й са били още куп известни личности. Хелън се закани да разкрие имената им.

Реклама

"Рууни е имал много контакти с жени на повикване, преди да започне да се среща и с мен - пише Ууд. - Имаше извънбрачна връзка с моя приятелка, която работеше като дентална медицинска сестра. Една от проститутките се е преобличала като чистачка, за да може да влиза в дома му."

Хелън отново се връща и към тройката с Рууни и нейната колежка Джени Томпсън. Това се случи, докато съпругата му Колийн бе бременна с първия им син Кай.

"Уейн ни купи чисто ново бельо за прословутата тройка с Джени - разкрива бившата жрица. - След това се преоблякохме в банята и като се върнахме, той вече беше върху леглото. Бях изненадана до каква степен е срамежлив и направо скучен в секса. Други момичета са ми споделяли същите впечатления."

Бившата проститутка е имала общо седем сеанса с Уейн Рууни. Сред клиентите й са били и други от "червените дяволи".

"Виждах се с друг бивш играч на "Манчестър Юнайтед" - обявява тя. - Не беше англичанин. Той беше семеен и имаше деца. Всеки път, когато съпругата му и децата не бяха в града, наемаше момичета. Беше наистина извратен. Всеки път присъстваше и агентът му. Докато правехме секс, двамата се целуваха и агентът му го шляпаше по задника. Не знам дали този футболист е бил бисексуален, но всичко беше много странно."

Тя добавя, че е имала връзки с още четирима играчи от Висшата лига.

Реклама
Реклама
Реклама