Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7552356 www.bgdnes.bg

"Златната" Лаура с гадже юпи

И последната гимнастичка от ансамбъла на България без гадже намери любовта. От няколко месеца "златното момиче" Лаура Траатс има човек до себе си, научи "България Днес".

Гаджето на чаровницата се казва Мартин Стефанов. Подобно на нея и той е от София. Младежът е от младата вълна юпита, които работят в България. Служител е на международна компания за подбор на персонал. Фирмата е швейцарска, но офисът им за Балканите се намира в "Бизнес парк София". Компанията е в Топ 5 на най-атрактивните според класацията "Най-добрите работни места в света".

Реклама

Освен това 21-годишният Мартин е студент в Нов български университет. Преди това е завършил немската гимназия.

Обича пътуванията. Често отскача до различни кътчета от Европа. Сред любимите му дестинации са Германия и Австрия. Фен е на футбола, като любимият му отбор е "Манчестър Юнайтед".

Двамата с Лаура са заедно от няколко месеца, но едва наскоро разкриха връзката си. Това стана с няколко общи снимки от кратката ваканция, която имаха гимнастичките в началото на месеца.

Преди това Траатс беше единствената от ансамбъла без гадже. Нестандартната й фамилия се дължи на факта,че баща й е холандец. Самата Лаура има двойно гражданство - българско и холандско, до 18-годишна. Тогава се отказва от второто заради мечтата си да е част от родния ансамбъл.

Започва да тренира, когато е на 4 години, в "Левски Триадица". В началото се състезава индивидуално, но по-късно премина в ансамбъла. От април 2012 Лаура е член на националния отбор девойки - ансамбъл с треньори Камелия Дунавска, Валентина Иванова. След това е изтеглена при жените при избора на нов състав след отказването на гимнастичките, спечелили бронзов медал от олимпиадата в Рио.

Лаура често е определяна като най-чаровното и усмихнато момиче от ансамбъла. Затова мнозина се чудеха, че остана последна без гадже. Сега и тя е на крилете на любовта.

Реклама
Реклама
Реклама