Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7553357 www.bgdnes.bg

Ламбо играе в морето

И да вали, ще има представление и под дъжда! - категоричен е Данаилов

Стефан Данаилов ще играе в морето! Големият актьор ще направи това в постановката "Актрисата", в която си партнира с Аня Пенчева. Представлението ще е на 28 юли на плажа в Лозенец. Специално за него сред вълните ще бъде издигната платформа, където ще бъде поставена пиесата.

"С голям кеф ще играя с Аня Пенчева и колегите. Само дано не вали и времето е хубаво. Но и ако вали, пак ще играя под дъжда. И аз като Лили Иванова ще играя в неформална обстановка, радвам се на това предизвикателство", казва Данаилов. Преди години примата на родната естрада също пя на сцена в морето като част от фестивала "Арт поток" на продуцента Димитър Тодоранов.

Реклама

Малко преди да акостират на морето, Стефан Данаилов и компания ще играят постановката и в Габрово на 22 юли.

Цяло лято Мастера смята да остане в Приморско, като така не само ще се избави от жегите, но и ще забегне от профилактиката на "Топлофикация". "Ей, това ми е най-омразното нещо, като почнат да спират топлата вода", смее се Ламбо. И тази година, както миналата, той ще е в компанията на шофьора си Мишо, който е неизменно до него от години. "Много ми се плува, цял живот съм обожавал морето, а сега само се разхождам, ако съм във форма, или го гледам отстрани, но пак съм щастлив", разказва Данаилов. Любими на Мастера са и вечерните часове, когато морският бриз е най-прохладен. Къщата в Приморско, която се намира почти в центъра на града, актьорът купува още докато съпругата му е жива. Двамата обаче рядко ходят в нея, тъй като приживе Мери предпочита да си стои вкъщи. Няма ден обаче, в който депутатът от БСП да не се чува със студентите си от НАТФИЗ или с най-добрия си приятел - известният ресторантьор и познавач на театралната бохема Никола Антикаджиев. Двамата говорят с часове и бистрят не само политика, но и общите си познати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама