Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7553826 www.bgdnes.bg

Снимат сексгаврата с германката

Георги и аверите му се филмират какво правят с момичето с умствена изостаналост

Не е направил нищо! - твърди майката на единия от малолетните турскоговорещи българи

С джиесем е заснета едночасовата гавра с 18-годишна девойка, дело на петима български турскоговорещи хлапаци в Германия, разкриват от местната полиция.

Бруталното зверство разтърси немската общност в петък вечерта. В малкото градче Мюлхайм в Северен Рейн- Вестфалия две деца на 12 г. и трима юноши на по 14 г. изнасилват 18-годишно момиче с умствена изостаналост.

Реклама

Бандата сексуални престъпници дълго причаква своята жертва. Забелязват, че по улицата се задава ходещо само младо момиче, и хлапаците решават да действат. Момчетата с хитрост примамват девойката. Под предлог, че искат да й покажат нещо, примамват наивното момиче да ги последва в близката гора. Там петимата скачат върху нея. Започват яростно да я удрят. Принуждават я да им прави орален секс. Гаврата продължава повече от час. Единият от петимата заподозрени е заснел част от издевателствата на джиесема си, твърдят разследващи. След като задоволяват нагона си, момчетата решават да оберат момичето. В този момент са разкрити.

Случаен минувач чува силен кучешки лай, идващ откъм гориста местност, близо до центъра на града. Мъжът преминава през детска площадка. Стига до гъсти храсти, зад които се натъква на ужасяваща гледка на ранената млада жена и двама от хлапаците. Щом разбират, че са разкрити, бандитите хукват да бягат.

На място е извикана полиция. Пострадалото момиче е незабавно откарано в болница, където лекари превързват раните й. Разпитана е. Започва скоростно разследване. Така немските ченгета стигат до петима заподозрени. Тримата от тях, които имат навършени 14 години, нощуват в ареста, но на следващия ден са освободени. Едва в понеделник вечерта повторно е задържан 14-годишният Георги С. От полицията съобщават, че е арестуван поради "опасност от повторение". Оказва се, че макар крехката си възраст, той е рецидивист. Едва на 12 г. е два пъти регистриран в полицията за сексуално посегателство. И двете производства срещу него са прекратени, тъй като според законите в Германия той не може да носи отговорност за престъпленията, които извършва, докато не навърши 14 г. Ако сега бъде признат за виновен в изнасилване, той може да получи до 10 г. затвор, сочи законът.

И петимата заподозрени за изнасилването са с български паспорти и турски произход. Съседите им разкриват, че семейството на Георги С. се настанява в квартала през 2012 г., но никой от родителите му не говори немски. Майката на единия заподозрян е открита от репортер на немския в. "Билд". Разговаря с него на входната врата на жилището си. Жената не разбира езика. Обажда се по джиесема си на познат, който да й превежда. С негова помощ тя обяснява:

"Доколкото знам, той няма нищо общо с това. Той беше там, но той не знае нищо. По-късно е добавен", защитава детето си майката.

Хората в квартала са категорични, че семейството на Георги С. е изключително проблемно. Бащата на арестувания младеж бил изключително агресивен. Скандалите и побоищата у дома били всекидневие.

Реклама

И петте деца, заподозрени за сексуалната гавра, ще бъдат отстранени от училище, разкриват местните медии.

Социалните служби в Германия също са ангажирани да разследват случая. Възможно е да се стигне и до отнемането на двете 12-годишни деца, заподозрени в изнасилването, от семействата им, разкриват немските медии.

В същото време в страната започна сериозен дебат относно възрастта, на която юношите да могат да носят наказателна отговорност. Обсъжда се тя да падне от 14 г. на 12 г.

Ново посегателство

Само два дни след изнасилването на млада жена, в което са замесени българските хлапета, малкото градче Мюлхайм е разтърсено от ново сексуално посегателство. В неделя група от пет момчета на възраст между 11 и 17 г. нападат 15-годишно момиче, което тъкмо слиза от автобуса малко след 22,00 часа. Местните медии твърдят, че момчетата са от ливански и сирийски произход.

Реклама
Реклама
Реклама