Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7554494 www.bgdnes.bg

Как 1000 лева могат да променят живота ви advertorial icon

Въпреки всички ползи от спорта, за които ни информират непрекъснато, българинът все още не може да намери време или желание за спорт. Според проучване на Европейски съюз едва 9% от нашенците тренират активно. Това ни поставя в дъното на класацията заедно с Румъния. Ако това не ви е достатъчно като мотивация, за да бъдете активни, то ето още нещо. Канадски учени са намерили формула, която гарантирано ще ни мотивира да спортуваме. Оказва се, че един от най-работещите методи е да си подарим нова екипировка. Колко обаче би струвало това удоволствие за цялото семейство?

Бърза обиколка из спортните магазини в България показва, че за да се сдобием с нова екипировка за четиричленно семейство, в зависимост от интересите на всеки, са ни необходими около 1000 лева. За мъжете най-предпочитаните спортове са фитнесът и бойните спортове. За жените най-желани са груповите тренировки като пилатес, тае-бо и аеробика. Марковите екипи от-до за тези спортове излизат средно 250 лв. на калпак, което включва – маратонки, горнище, долнище и тениска. Ако сме по-скромни, можем да се сдобием със спортен екип общо за 150 лв. За детето добра опция е карането на колело, особено ако не е почитател на груповите спортове. При велосипедите цените варират от 100 за най-малките до 250-350 за по-големите деца. Тротинетката (стига да не е електрическа) също е чудесен вариант за раздвижване, като цени за тях са около 70-100 лева. Ако искаме да издокараме наследниците с маркова спорна екипировка за футбол например, това би ни струвало около 170 лева с включени бутонки и кори. Въпреки че спортовете извън дома са по-мотивиращи, все пак има и опция и за спорт вкъщи с домашни уреди за фитнес. Велоергометър, например, струва около 250 лева и може да се ползва от почти всички членове на семейството.

Ако с тази публикация сме успели да ви мотивираме да спортувате, но все пак предпочитате да не пръскате пари за екипировка, то Български спортен тотализатор и програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“ предлагат чудесно решение. Вземете своята карта „ТОТО КЛУБ“ от пунктовете на БСТ и се включете в първата промоционална кампания „Предизвикай себе си – заедно за българския спорт!“. Трупайте точки, с които участвате за ваучер за спортни стоки на стойност 1000 лева. При направен залог или покупка на моментна лотарийна игра на стойност равна или над 1 лев, се печели бонус точка. На всеки 10 бонус точки се дава 1 шанс за участие в жребий за спечелването на ваучера.

Реклама
Реклама
Реклама