Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7554554 www.bgdnes.bg

Криза със защитата на "орлите"

Защитата на "Лудогорец" стряска съня на треньора Стойчо Стоев.

Козмин Моци изнемогва, а Григоре е контузен. Това е основната причина шампионът на България да загуби с 1:2 двубоя с "Ференцварош" от първи предварителен кръг на Шампионската лига.

Въпреки че в големи периоди от мача нашите надиграваха съперника в Будапеща, "орлите" си тръгват с поражение. Всичко ще се реши в Разград, но в този мач всяка грешка може да бъде с цената на милиони евро. А формата на централния защитник Козмин Моци, който е легенда на "Лудогорец", е стряскаща...

Реклама

"Григоре няма да бъде готов за реванша - признава Стоев. - Ще премине през магнитен резонанс, но първоначалните медицински прегледи сочат, че има сериозно разтежение. Мачът е отворен. "Ференцварош" идва в Разград с преднина, но ние ще търсим изразителна победа. Има още една седмица до реванша. Вярвам, че в домакинския мач ще вземем своето и ще продължим напред."

Треньорът на "Ференцварош" Серхий Ребров похвали своите играчи.

"Доволен съм от резултата, макар и да допуснахме гол у дома - коментира Ребров. - В края на мача играчите ми бяха напълно изразходвани. Това говори достатъчно за работата, която свършиха.

Срещнахме много силен и опитен отбор. Нашият съперник вече осем поредни години е шампион на страната си. "Лудогорец" е играл и в групите на Шампионската лига, и в Лига Европа. Мисля, че играхме на тяхното ниво."

Реваншът "Лудогорец" - "Ференцварош" е в сряда, 17 юли, от 20,30 ч.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама