Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7555867 www.bgdnes.bg

Люси Дяковска готова с хотела от контейнери

Интериорният дизайн на мебели отдавна ми е страст!, казва певицата

Люси Дяковска е на път да зареже певческата си кариера и да се захване с проспериращи бизнеси. От година тя е съдружник във фирма за обзавеждане и наскоро договори първия си голям проект. Дяковска се е заела да обзаведе хотел в един от черноморските ни курорти, построен от рециклирани корабни контейнери. Те ще бъдат обработвани, след като се нарежат. Хотелът има 13 апартамента по 30 квадрата. Освен това хобито, на което тя посвещава все по-често дните си, е интериорният дизайн.

"Обожавам да изготвям проекти за изработка на мебели. "Работя с много хубава фирма и това малко хоби сега го развивам като някаква втора професия. Бизнес не мога да го нарека, защото аз не се занимавам с финансовия аспект. И тук, и в Германия си имам мениджър, който да движи договорите. Искам да знам, че имам сцена, всичко останало ме натоварва. По отношение на дизайна аз съм фантазията. Вече имам одобрен проект за едно заведение и в Бургас и работя по реализацията", сподели Люси.

Красивата певица натрупа опит в занаята преди три години, отваряйки работилница паралелно с двете си кафенета в София. Тогава изпълняваше поръчки за приятели, които варираха от сглобяване на минималистични шкафчета през огледала от естествено набрано дърво до паркет от любимата й тъмна череша. Преди време цели пет месеца Люси стопанисваше бар на пъпа на София, където освен екзотичното меню бе изработила и мебелите. Мястото бе станало притегателен център за бохемите и заради импровизираните концерти, които Люси изнасяше в комплект с Бисер Иванов, бившия китарист на Лили Иванова. Тя обаче вече прехвърли кафетерията на съдружника си Йордан Дъбов и се зае най-вече с интериорния дизайн.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама