Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7559491 www.bgdnes.bg

Страхил Гановски, човекът с лиценза: Това не е "Мистър Свят", а измислен конкурс!

Нашето момче Оливър Стойков ще се състезава през август в Манила

"Оливър Стайков е истинският Мистър Свят България. Той бе избран официално през април с конкурс. Това момче Даниел Георгиев не е носителят на най-престижната титла." Това сподели за "България Днес" лицензиантът на марката "Мистър Свят България" - Страхил Гановски.

Според него, когато се лансират измислени конкурси, се вреди на доброто име на човека, който ще ни представи пред света, а това е 28-годишният Оливър Стойков. Даниел Георгиев е спечелил титлата "Мистър Менхънт", но това не му дава правото да участва в световния конкурс.

Реклама

Организаторът Атанас Лазаров обясни, че момчето покорява световните сцени и успехите му само могат да ни радват. Той е лицензиант на "Мистър България", но без права да прави "Мистър Свят България". За това представител у нас е Страхил Гановски. "Оливър ще се бори с над 100 представители от чужбина от 6 до 23 август в Манила, Филипините. Конкурсът бе предвиден за 8 юни, но се отложи за края на август", обясни още Гановски.

Оливър Стойков е от град Шчечин. Висок е 1,95 см, а да се гмурка, катери, да кара сърф и ски. Професионално се занимава със строителство. Говори три езика - английски, полски и руски. Той бе избран на 2 април в официален конкурс. Оливър впечатли журито с председател - най-успешната ни Мис Свят България и Мис Вселена България Венета Кръстева, с перфектните си мерки и отлични комуникативни техники.

"Надпреварата беше изключително оспорвана, но най-красивият и достоен за титлата бе именно Оливър Стойков. Той и в момента се подготвя за решаващите турове в Манила. Цял месец Стойков ще изкара с повече от 150 представители на цял свят, а аз съм изключително горда, че ще изпратим именно него", сподели от своя страна и Венета Кръстева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама