Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7560532 www.bgdnes.bg

Официално! Софи и Гринго се разведоха

Бракът им е прекратен на 26 юни

Бракът на Софи Маринова и Гринго официално е в историята!

С решение на съда в Етрополе от 26 юни двамата вече не са мъж и жена. Молбата за развод е внесена от Софи Маринова. Двамата с Гринго се разделят по взаимно съгласие точно три месеца след като вдигнаха пищна сватба в столичен хотел.

В решението, с което "България Днес" разполага, изрично се посочва, че двамата вече бивши съпрузи нямат претенции един към друг. Нито един от тях не дължи издръжка на другия. Софи и Тодор Давидов нямат общо жилище, нямат и имоти, придобити по време на брака, така че не делят абсолютно нищо. Разводът е минал по бързата процедура без претенции на нито една от страните и е официален факт.

Реклама

Шокиращата светска новина тръгна първоначално като слух преди седмици, тъй като Софка се появи без Гринго на рождения ден на кумата си Преслава. Тогава Маринова се весели цяла нощ в отсъствието на мъжа си, а впечатление направи тоалетът й. Софи бе сложила дълъг ръкав само на едната си ръка и при внимателно вглеждане се забелязва, че тя й е гипсирана. Все пак дори най-близките й тогава не подозират, че любовта между певицата и Гринго, която толкова дълго показваха публично, е минало завинаги.

Софи Маринова запазва пълно мълчание по въпроса. Тя не вдига мобилния си телефон и не отговаря на съобщения. Мълчание пази и Гринго, който тактично прехвърля топката към вече бившата си съпруга. Пред "България Днес" той каза едва няколко думи.

"Попитайте нея. Тя е публична личност, не аз", измъкна се от въпроса Гринго. Той ясно даде да се разбере, че темата му е неприятна и изобщо не иска да говори за Софка. Преди дни той е забелязан в мъжка компания в Слънчев бряг. По това време Софи също е на морето, но със сина си Лоренцо.

"Разбрали сме се да не говорим по тази тема", лаконичен бе наследникът на звездата Лоренцо.

"България Днес" потърси за коментар и адвокат Гълъбина Цветанова. Тя потвърди, че е била защитник по делото, но отказа да разкрие подробности с мотива, че за това трябва да говорят двете страни.

И докато вълната от звездни раздели в последните седмици е очаквана за някои двойки, то крахът на брака на Софка и Гринго е абсолютна изненада и мистерия.

Реклама

Двамата дори дадоха няколко интервюта по времето, когато молбата за развод вече е била депозирана в съда. На 20 юни, точно шест дни преди да излезе решението за края на брака им, в предаването "На кафе" е излъчено интервю с двамата, което е заснето няколко дни по-рано. В него Маринова разкри, че иска лятото максимално повече време да си почива и двамата с Гринго да си "живучкат".

"Много ни е хубаво заедно. Хубаво е да съм женена", казва Софи, като подчертава, че е решила да смени фамилията си и вече е Давидова.

На 26 юни съдът уважава нейната молба да върне моминското си име Каменова.

"Не вярвам", "Това не е истина", "Как е възможно". Това са само част от коментарите в профила на Софи от нейни фенове. Недоказана остава засега версията, която се разпространява от нейни почитатели в социалните мрежи, че Маринова е изритала мъжа си, защото той й посягал.

Че Гринго я бие, тя призна в началото на връзката им.

"От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали - побоища, тормозене. Той е 2 метра, един път като ме удари, не мога да стана. От 2 месеца ръката ми е счупена", признава Софи в интервю през 2016 година.

Малко след това двамата се сдобряват, а според Софи любимият й Тодор си е взел поука и двамата са влюбени и щастливи. Певицата чака възлюбения си с месеци да излезе от ареста, където Гринго лежа по обвинение за изнудване на айтоски бизнесмен. След свободата дойде и сватбата и клетвите за вечна любов и вярност, но приказката продължи броени седмици.

Сватба с 400 гости

Цигански оркестри, заря и кючеци до зори подлудиха столичния квартал "Дружба" в нощта, когато Софка и Гринго се взеха. В ресторант в крайния квартал двамата влюбени се забавляваха с над 400 гости. Цялата рода на Маринова от Етрополе, на мъжа й Тодор от Айтос и чалга гилдията присъства на тържеството, а Софи показа близки отношения със свекърва си. Тържеството бе напълно в стила на ромската перла - украса в синьо и златно, скъпи напитки и много танци. Софка не спести нито лев от почерпката на гостите и те пиха само маркови водка и уиски.

Реклама
Реклама
Реклама