Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7562858 www.bgdnes.bg

Николета и Моника В. се сдобриха

Звездно приятелство

Двете отправят предизвикателства една на друга, казват си "скъпа"

Безкрайната вражда между Николета Лозанова и Моника Валериева вече е в миналото!!

Двете ексврагини, които доскоро не можеха да се търпят заради предполагаемата изневяра на Валери Божинов с Моника, днес са повече от близки и дори отправят предизвикателства една към друга. Валериева сподели свое видео в мрежата, на което кара джет. Под кадрите моделката от Дупница пише: "Почти го направих и ще пробвам пак". А предизвикателството е отправено към Николета, която е отбелязана в публикацията.

Лозанова веднага отговаря: "Скъпа, ще те предизвикам да направиш нещо по-сложно", и изпраща целувки. По-надолу Моника пише: "Нямам търпение, Николета". Двете са повече от близки, твърдят запознати, защото публично се държат изключително добре една с друга и дори се предизвикват на популярните предизвикателства, които се изпълняват в мрежата.

Реклама

Двете поетапно стоплят отношенията, след като преди години бяха най-големите си врагини и не спираха да разкриват мръсни тайни от живота на другата. Преди време дори Лозанова рекламира козметичните продукти на Моника, което беше първият знак за разцъфтяващата дружба между двете.

Моделките открито започнаха вражда през 2015 г., след като слух вкара Моника в леглото на Валери Божинов, който по това време е с Лозанова. Оттогава двете с Валериева не могат да се гледат. Самата Валериева открито признава, че Николета й е трън в очите и я намира за "непривлекателна".

Това възпламени страстите на Лозанова, която в коалиция с други известни красавици лъсна в публичен чат. В интернет разговора всички те плюят по Моника, оценявайки я на 50-100 лева. В отговор Моника заплаши да падне на "ниското ниво" на Николета и да публикува списък с креватните й партньори. Двете толкова искат да се докажат, че дори споделят идентични снимки, а фенове на Николета набеждават Моника, че си прави пластични операции, за да прилича на пловдивчанката.

Е, това вече са спомени. Двете мацета вече не пропускат да изкажат суперлативи една за друга в социалните мрежи, а Божигол вече не е определящ фактор за отношенията им.

Това е поредната томахавка, която Николета заравя, коментират наблюдателите. Наскоро Ни Ло се сдобри и с Алисия.

Реклама
Реклама
Реклама