Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7567523 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров и Рая не са женени

Двамата снимат клип, излежават се на каравана

Актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева не са женени, научи "България Днес".

Двамата предизвикаха вълна от коментари със своя снимка, на която носят халки. Истината е, че това е клип от песен, в която двамата участват, а не реална случка от живота им.

Явор и Рая станаха герои във видео на Свилен Ноев от група "Остава". Клипът проследява любовната им история, която завършва с мечтаната сватба.

Реклама

Новината потвърдиха и от група "Остава", че във видеото двамата играят влюбени и женени. Самите Явор и Рая засега запазват пълно мълчание, но приятелите им издават, че сватба няма.

"Нямаше да ви простим да не присъствате", "Добра шега" са част от коментарите на колеги.

Рая и Явор изживяват истински ренесанс на любовната си история. Искрата между звездата от „Скъпи наследници“ и любимия й пламна преди около три години. Рая неведнъж е споделяла, че двамата живеят на семейни начала. Двамата планират да прекарат цяло лято на каравана на къмпинг „Градина“, където са и в момента заедно с любимото си куче.

Безгрижието на двойката е помрачено единствено от пробацията на Явор, която все още не е изтекла и той редовно трябва да се явява за подпис. Бахаров трябва да съобразява отпуските и пътуванията си с датите за подпис. Преди месеци Бахаров се размина на косъм от затвора. През март тази година актьорът бе арестуван заради среднощен скандал с любимата му Рая, разиграл се в центъра на София. В крайна сметка актьорът се разминава само с 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен срок. Малко преди ареста се оказва, че е изтекла условната му присъда от 2016 г. заради шофиране в нетрезво състояние. Заради краткото разминаване в дните от едното до следващото провинение Явор се спасява от сериозен престой зад решетките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама