Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7570159 www.bgdnes.bg

Спортист с какичка? Мисия невъзможна!

Връзките на Божинов, Гришо и Памела Андерсън провалени

Готините спортисти си падат по какички! Особено често срещана е връзката между футболист и моделка или певица. Оказва се, че подобни взаимоотношения почти сигурно са обречени на провал. Само през тази година няколко двойки със сериозна разлика във възрастта в полза на дамата бяха разбити.

Най-пресен е примерът с българския нападател Валери Божинов. Той от няколко години имаше връзка със сръбската красавица Биляна Дол. Валери постоянно се изказваше, че тя е жената на живота му и е най-голямата му опора.

Реклама

И изведнъж всичко рухна. Биляна Дол е с над десет години по-голяма от футболиста. Наскоро тя наруши мълчанието си и потвърди, че вече не е с българина. Брюнетката разкри и причината за края на връзката им - изневяра.

"С Валери вече не сме заедно. За съжаление настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!", заяви сръбкинята, с която се запознаха през 2015-а, когато Валери играеше в "Партизан".

Подобна съдба застигна и любовта между българския тенисист Григор Димитров и световноизвестната певица Никол Шерцингер. Въпреки че двамата и до днес не са обявили публично раздялата си, ясно е, че вече не са заедно. Неотдавна Никол Шерцингер прекара самотен рожден ден. Тя навърши 41 години, но до нея нямаше любим мъж. Разликата й с Гришо също беше доста сериозна, българинът тази година навърши 28. Те също успяха да изкарат няколко години въпреки непрестанните ангажименти и на двамата по цял свят. В момента изглежда, че Димитров се радва на свободата си.

В световен план раздяла номер 1 бе тази на 52-годишната Памела Андерсън и 19 години по-младият от нея футболист Адил Рами. Познайте причината! Естествено, отново изневяра на малчугана. Докато той си вдигна акциите с връзката си с бившата "спасителка на плажа", то Адил си е лягал и с бившата си Сидони Биймонт. Тя споделя как футболистът й обяснил, че я обича, въпреки че е с Пам. Пищната мадама е майка на близнаците на Рами, които се родиха през 2016 г.

"Никога не съм срещала такъв човек - казва Пам. - Да живее паралелно няколко живота. Шокирана съм! Този път го напускам."

Реклама

Десислава прости изневяра на Благой

Попфолк звездата Десислава окончателно се събра с бащата на второто си дете, боксьора Благой Найденов.

Двамата бяха разделени около коледните празници миналата година, след като певицата хвана любимия си в изневяра. Явно обаче Десислава е простила на Благой в името на бебето им Борис.

Изпълнителката е с цели 17 години по-голяма от Благой и често го глези със скъпи подаръци. Твърди се, че наскоро му купила кола за 200 бона.

Белерин проби в Боливуд

Един от основните футболисти на "Арсенал" Ектор Белерин заби 10 години по-голямата звезда от Боливуд Еша Гупта. Това се случи преди 3 години, но връзката им не потръгна. Десният бек беше хлътнал по бившата Мис Индия.

Двамата бяха хващани от папараци в крачка след лондонско дерби с "Челси", в което Белерин се представи на висота. За да отпразнува успеха с 3:0, той заведе на вечеря звездата на индийското кино, а после я качи в луксозния си мерцедес. Всичко между двамата свърши твърде бързо и явно е било само секс.

Пике и Шакира са изключение

Футболистът на "Барселона Жерар Пике и певицата Шакира са едно от малкото изключения на щастлива връзка с какичка. Засега. Любовният романс между 42-годишната колумбийка и 32-годишния испански национал започна през 2010 г. преди Световното първенство по футбол в ЮАР. Двойката се радва и на двама синове: шестгодишния Милан и четиригодишния Саша.

И у нас имаме пример за щастлива връзка. "Златното момиче" Михаела Маевска е на 29, но излиза с 21-годишния състезател по джудо и самбо Божидар Темелков. Дори вече плъзнаха слухове, че двамата чакат бебе. Помощник-треньорката на националния отбор отрече това.

Реклама
Реклама
Реклама