Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7571105 www.bgdnes.bg

Звездите лъщят в електриково

Модата от 80-те се завръща с пълна сила

От младо до старо, от певица до моделка - всички звезди надянаха модерни електрикови тоалети.

Крещящите нюанси са последният писък на модата това лято, точно както са и през 80-е години на миналия век. Елитът на чалга сцената, както и младите поп сензации не пропускат да се облекат в странни тоалети с ярки разцветки. Емилия е една от основните любителки на новия тренд, като за да е още по-откачен стилът й, певицата обгръща тялото си и в черна мрежа. Независимо, че вече е далече от годините на тийнейджърството, тя прилича точно на млада пубертетка, която не знае какво точно да облече. Галена и Преслава, макар и скарани, също често се появяват в шантавите цветове, които дразнят окото, но успешно привличат внимание.

Яката дупара на родната сцена Гери-Никол не пропуска да е модерна. При нея освен яркостта на цветовете е важно и дрехите да са изключително оскъдни. Заедно с вярната й приятелка Ася Капчикова дори се прегръщат разгорещено, докато позират за снимка в искрящи и оскъдни дрешки. Дара, Нора Недкова, Мила Роберт и Андреа са само малка част от родните звезди, които не пропускат да лъснат в дразнещите, крещящи разцветки.

Основният цвят в нашумялата тенденция е електриковозелен, който някои далтонисти определят като жълт, а запознати са категорични, че това са цветовете на светлоотразителните жилетки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама