Как да възстановим имунитета на онкоболен с природни средства

Приятел
Автор: 24 часа онлайн

Как да възстановим имунитета на онкоболен с природни средства

Лекарите-микотерапевти предлагат комплексна терапия за възстановяване на имунитета. Терапията се изготвя индивидуално за всеки пациент предвид особеностите на конкретния случай, като се базира на мощни природни имуномодулатори от реномирани производители от Германия, Австрия, Италия и Канада. Методиката, по която работят лекарите, ползва опита на руски и германски натуропати.

ВИЖТЕ ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ НА САЙТА И СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ЛЕКАР: WWW.MIKOTERAPIA.BG

- Д-р Радосвета Запрянова, разкажете ни за някой от последните Ви случаи?

- Моята гордост е една пациентка на 74 години, с рак на ендометриума, който беше прорастнал в кухината на малкия таз. Беше обхванал част от дебелото черво, с засягане на лимфните възли. Открит в доста напреднал стадий. Претърпява тотална хистеректомия с лимфна дисекция в малкия таз. След това започна да приема лечебните гъби на „Доктор Биомастер“. Първо приемаше комбинация от два монопрепарата - Рейши и Кориолус, плюс „Имюн модулатор“, в доза 3 пъти по 3 от „Имюн модулатора“. В хода на терапията за повишаване на имунитета съм включила и Агарикус блазей към монопрепаратите. В продължение на година и половина пациентката приема назначената й комбинация. След това премина само на „Имюн модулатор“ - 3 пъти по 3 капсули, като приемът продължава вече 4 години. Тя се поддържа имунитета си благодарение на лечебните гъби..

Беше отслабнала на тегло. Първо пробваха да правят химиотерапия след оперативната интервенция. Оттук тя получи анемичен синдром, левкопения - паднаха ѝ левкоцитите. Прекъснаха химиотерапията и тя остана само на поддържащата терапия. Природни методи като лечебни гъби и други спомагащи добавки й помогнаха да се възстанови добре и на килограми, и анемичният синдром беше преодолян. Възстанови апетита и ето: 4 години няма рецидив и не се налага допълнителна оперативна интервенция или пък химио- или лъчетерапия. В момента е в кондиция. Периодично прави кръвни изследвания. Следи маркерите, защото 5-годишният период не е все още минал. Така че се води на диспансерен отчет, продължават да контролират нещата, но засега е в сравнително добро състояние, имайки предвид, че е на 74 години.

- Разкажете ни за друг случай?

- Друг случай, при моя близка, която е на 76 години, откриха пак рак на ендометриума. Беше капсулиран, умерено диференциран. При нея също направиха тотална хистеректомия и тя приема 9 месеца интензивна терапия за имунитета с гъби - пак „Имюн модулатор“ в комбинация с Рейши, Кориолус, Агарикус.. Мисля, че е това, в общи линии. Пак, разбира се, във високите дози „Имюн модулатор“-а.

Тази пациентка беше проследена в 3-годишен период, 3 години са минали от тогава. Наскоро правиха и PET скенер. Няма никакви рецидиви в областта на малък таз, лимфни възли – (да са) увеличени или пък туморни маркери - повишени. Абсолютно - няма рецидив от предното заболяване.

- Тя също е лекувана оперативно?

- Оперативно, да. Ракът е отстранен, но е правена поддържаща терапия за имунитета с гъби, която се провежда близо година. После периодично, пак с почивки, е вземала гъби за по-кратки периоди, но факт е - ето, че трета година тя е добре. На 79 години е в момента, 79 и половина даже, нямаме никакви рецидиви от това заболяване.

- Кои са най-високите дози концентрирани полизахариди (бета-глюкани), с които работите?

- От монопрепаратите - 2 пъти по 2 до 3 пъти по 1 капсули. От „Имюн модулатор“-а, ако е само като монотерапия, трябват 3 пъти по 4 капсули - 12 капсули на ден, ако разчитаме само на него. Това са терапевтичните дози за повишаване на имунитета. Поддържащите – чак след като имаме едно начално натрупване на ефекта и на дозата, за да може да разчитаме на дълготрайност.

- Друг случай?

- Да, последния случай - пациент с рак на стомаха, също тотална гастректомия. Там са правени едни много сложни анастомози - хранопровод и тънко черво. Туморът беше прораснал към опашката на панкреаса и към черния дроб, всичко това е отпрепарирано енблок и разбира се, към извивката - поддалачната на дебелото черво. Също така лимфни възли са махани в коремната кухина, такива около големите кръвоносни съдове - много сложна, много тежка операция. Човекът започна да пие лечебни гъби около месец след интервенцията. Отново комбинация: „Имюн модулатор“ с Херициум и с Рейши. Даже мисля, че първоначално и Кордицепс бяхме включили, за по-бързо възстановяване на имунитета. И той беше с анемичен синдром. Сега, 6-7-ми месец след интервенцията, той дойде при мен и изглежда доста добре. Аз, разбира се, съм дала указания за диета, за режим. Тенът му е почти като на здрав човек, възстановил е част от килограмите. Стомахът е ключов орган и захранването при него е много по-трудно и тежко, отколкото при останалите пациенти, но въпреки това има доста добро възстановяване на имунитета. След контролния скенер и туморните маркери онкологичната комисия отмени химиотерапията, т. е. - засега не му е назначена постоперативна химиотерапия. Това решение е взето на базата на добрите показатели. Самите онколози преценяват, че в момента няма нужда да се „презастраховат“ с такова нещо. Пациентът е на около 63- годишна възраст. Отново не става дума за млад човек със силна имунна система, напротив. Той има и много вредности - пушач, който не е приключил, според мен, с този вреден навик. И въпреки това, засега положението е под контрол. На този етап мисля, че няма на какво да се дължи добрия му имунитет, освен на лечебни гъби и спазването на диетата…

д-р Радосвета Запрянова, микотерапевт, гр. Велико Търново

Множество видео случаи на наши пациенти може да видите тук: youtube.com/mikoterapia

ПОПИТАЙТЕ ЛЕКАРИ-МИКОТЕРАПЕВТИ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД КАК ДА ПРИЕМАТЕ ПРЕПАРАТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИМУНИТЕТА: СОФИЯ - 02/ 952 51 99 и 0878 790 337; ПЛОВДИВ - 0878 790 336; СТ. ЗАГОРА - 0878 780 306; ХАСКОВО - 0879 233 933; ВАРНА - 0878 105 476; БУРГAС - 0878 950 397; КЮСТЕНДИЛ - 0889 326 758; В. ТЪРНОВО - 0898 466 376; РУСЕ - 0896 831 580; ШУМЕН - 0889 789 939

Тази статия е с рекламно съдържание, предоставено от трета страна и не е обвързана с редакционната политика на медията.

Извергът Мартин насилил Кристин с кол

Извергът Мартин насилил Кристин с кол

Дървен предмет, чиято форма прилича на кол или крак от стол, е използвал рецидивистът Мартин Трифонов при изнасилването на 7-годишната Кристин. Впоследствие извергът използва кола и за да пребие жестоко малкото момиченце. Това разкриха пред "България Днес" хора от сливенското село Сотиря. Ужасяващите факти самите те научават от обсадилите селото

След ухапване от комар! Обезобразяват дете в Червен бряг

След ухапване от комар! Обезобразяват дете в Червен бряг

3-годишната Евелин с тежка инфекция и изгаряния Тежка инфекция и изгаряния получава дете след ухапване от комар в Червен бряг, научи "България Днес"! Част от кожата на лявата ръка на малката Евелин почти липсва. Майката на 3-годишното момиченце обвинява лекарите в Червен бряг в некомпетентност. Историята е от началото на месеца.

10 лева за непрани дамски гащи

10 лева за непрани дамски гащи

10 лева броят фетишисти, за да си купят носени и непрани дамски гащи. Ароматният бизнес набира популярност в платформите за онлайн търговия, а скандалните обяви зачестяват през последните месеци. "Гащичките ми са напоени със соковете ми и са с неустоимо възбуждащ аромат", гласи една от най-провокативните реклами,

Пищова гуляе с 25 какички

Пищова гуляе с 25 какички

"С 25 какички и общо 158 души гости направихме купона. Започнахме в 20 ч. вечерта и продължихме до сутринта - 12-часов маратон направихме. Такова изобилие и веселба никога не е било." Това разказа пред "България Днес" Митьо Пищова, който в четвъртък вечерта отпразнува 64-ия си рожден ден. Вчера бохемът говори сънен пред вестника,

Шефът на "Канарите"
плаща хиляди на икона

Шефът на "Канарите" плаща хиляди на икона

Атанас Стоев дал обет преди 39 години Хиляди левове е дарил на бачковската чудотворна икона на Пресвета Богородица лидерът и основател на оркестър "Канарите" Атанас Стоев! Музикантът дава обет преди четири десетилетия, че всяка година ще свири в Бачково и със събраните средства ще подпомага съхранението на светинята.

Тотомилионерът от Перник 
жени сина си Жоро

Тотомилионерът от Перник жени сина си Жоро

Перник тръпне в очакване на светско събитие №1 в града за годината! Тотомилионерът Росен Русимов жени големия си син Жоро за красивата Джули. Квартал "Монте Карло" ще похарчи своя най-търсен ерген в събота, 24 август, със сватба, за която дълго ще се пише и говори, разкриват организаторите на тържеството.

Актуално

Операцията на Стефан Данаилов приключи успешно

Операцията на Стефан Данаилов приключи успешно

Успешно приключи операцията на Стефан Данаилов. В началото на седмицата актьорът пострада при падане в апартамента си в Приморско и счупи тазобедрена става, съобщава bTV. Около два часа продължи операцията, за която от София пристигна екипът на ортопеда професор Андрей Йотов. След като беше преценено

МВР публикува снимки на част от вещите на убитите край Негован

МВР публикува снимки на част от вещите на убитите край Негован

Във връзка със предприетото разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията на Негован, МВР разпространи снимки от намерени на мястото части от дрехи. Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност, да сигнализират на тел

Официално: Прокуратурата даде на съд Николай, Евгения и Мария Баневи

Официално: Прокуратурата даде на съд Николай, Евгения и Мария Баневи

Специализираната прокуратура, внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Николай, Евгения и Мария Баневи. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Те са обвинени за участие в организирана престъпна група, за данъчни престъпления, изпиране на пари, както и за незаконно притежание на оръжие – /престъпления по чл.255, чл.

Миню Стайков остава в ареста, наел е адвоката на Мишел Платини

Миню Стайков остава в ареста, наел е адвоката на Мишел Платини

За пореден път спецапелативният съд отказа да пусне от ареста бизнесмена Миню Стайков. Той иска да бъде освободен, за да се лекува, съобщава БТА. След психиатрично изследване на Стайков станало ясно, че той се влошава, каза адвокатката му. И поиска специална експертиза, която да установи дали той може са продължи да стои там,

Демби осъден да плаща за превоз

Демби осъден да плаща за превоз

С присъда заради неизпълнен договор се е уредила фирма на героя от ъндърграунда Димитър Вучев-Демби, показа проверка на "България Днес". С решение на Пловдивския районен съд Демби се задължава да изплати принудително 5398,09 лева главница заедно с натрупаните лихви и съдебни разноски за още над хиляда лева на местно транспортно дружество.

Не пропускай

Ексхумират Дилинджър, предаден от Анна Акълиева

Ексхумират Дилинджър, предаден от Анна Акълиева

Ексхумация на тялото на легендарния банков обирждия Джон Дилинджър ще бъде направена през септември. Трупът му ще бъде изровен, за да се установи неговата самоличност. Гангстерът е направен на решето през 1934 г., след като влюбената в него българка Анна Акълиева го предава. До ден днешен се носят легенди за истината около смъртта му.

След ухапване от комар! Обезобразяват дете в Червен бряг

След ухапване от комар! Обезобразяват дете в Червен бряг

3-годишната Евелин с тежка инфекция и изгаряния Тежка инфекция и изгаряния получава дете след ухапване от комар в Червен бряг, научи "България Днес"! Част от кожата на лявата ръка на малката Евелин почти липсва. Майката на 3-годишното момиченце обвинява лекарите в Червен бряг в некомпетентност. Историята е от началото на месеца.

Д-р Мариана Кръстева, директор на Военноморския музей - Варна: Първият БГ водолаз е писател

Д-р Мариана Кръстева, директор на Военноморския музей - Варна: Първият БГ водолаз е писател

Сертификатът на Цончо Родев се пази в музея КОЯ Е ТЯ Д-р Мариана Кръстева е родена през 1963 г. Завършва история в Софийския университет. Започва работа във Военноморския музей във Варна през 1994 г., като през 2007 г. става негов директор. В началото на август се навършиха 60 години от началото на подводната археология в България.

Химическата кастрация спира педофила

Химическата кастрация спира педофила

Химическата кастрация като наказание за сексуално насилие и педофилия стана обсъждана тема през последните дни. След бруталното убийство и блудство над 7-годишната Кристин от 21-годишния Мартин Трифонов в сливенското село Сотиря от ВМРО предложиха и у нас химическата кастрация да бъде наказание за извергите.

Обезглавиха Пастирката

Обезглавиха Пастирката

Обезглавена е Пастирката в Русе! Емблематичната статуя, която се намира в Парка на младежта в дунавската столица, е грозно поругана, алармираха пред "България Днес" будни граждани. От монумента са отчупени части, а грозната гледка е факт повече от месец, като досега не са взети мерки за облагородяване на мястото.