Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7596736 www.bgdnes.bg

Мамят хора с името на Шинова

Жената на най-новия ни евродепутат Слабаков уж се церяла с лапи от нишадър

Мамят хората от мое име! Така избухна голямата актриса Ернестина Шинова по повод нова клюка по неин адрес. Този път обаче слухът е повече от зловреден - истинска подигравка със здравето на хората, призна звездата от "Откраднат живот".

Според мним сайт за лечение Ерна успяла да изцери проблем с щитовидната си жлеза с лапи от нишадър. На кошмара с нейно участие Шинова попаднала съвсем случайно и й прекипяло. Защото това не се случва за пръв път, но в случая било замесено здравето й, разкри голямата актриса.

Реклама

"Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти, които никога не съм използвала и не познавам. Обикновено не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя, няма да променя нищо. Но когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да не реагирам", възмутена е Шинова. Според разказа, който уж признала пред лечителския сайт, съпругата на Слабаков се изцерила от сериозен проблем с щитовидната жлеза, като спала 20 денонощия с компрес от пелин и нишадър. Използвала и лапа от мед, и семена от копър. "Никога не съм давала интервю или каквито и да било съвети за това и в този сайт. Всичко, свързано с мен и публикувано от тях, е абсолютна лъжа", гневи се звездата. Ерна първоначално искала да съди измамниците, още повече че те откраднали една от снимките й със съпруга й и написали отдолу, че с въпросните компреси Ерна е изцерила здравословния си проблем. След това обаче осъзнала, че няма смисъл да търси адвокати.

"Няма смисъл, това са кухи сайтове. Правата са на някакви братя роми или изпаднали хорица, които няма как да накажеш. С нищо не можеш да защитиш и себе си, и хората!", разкрива Ерна. Звездата обаче начаса разпространила новината, че от нейно име се възползват, с надеждата някой да не си навреди на здравето след "нейните съвети". След като съпругът й, режисьорът Андрей Слабаков, стана евродепутат, семейството е подложено на постоянни клюки и атаки. Наскоро клюкари изкараха дъщерята на Ерна и Слабаков маниачка по пластичната хирургия и се наложи цялото семейство да отрича публично клюката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама