Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7602458 www.bgdnes.bg

Рубен Пинто проговори: Никой не може да ме бутне!

Един от изгонените от състава на ЦСКА-София играчи проговори. Става въпрос за португалския полузащитник на "червените" Рубен Пинто. Той заедно с капитана Николай Бодуров бяха извадени от групата за мача с "Лудогорец". Дербито в Разград завърши без голове. Не е ясно колко време ще продължи изгнанието на двамата и дали старши треньорът Люпко Петрович има намерение да ги амнистира.

"Никой не може да ме бутне долу, защото той ми дава силата да променя света", написа Рубен Пинто в социалните мрежи, публикувайки и снимка на малкия си син, който е неговата опора. В същото време Любко Петрович даде да се разбере, че проблемът с двамата играчи е сериозен, и дори призова недоволните от решенията му да напуснат клуба. Смята се, че Бодуров и Пинто са нарушили дисциплината в съблекалнята. На въпрос дали скоро може да се завърнат в групата, Люпко отвърна:

Реклама

"Защо да се връщат? Кажете ми? Правите само интриги. Попитайте играчите защо са отстранени", загатна сърбинът.

"Не търся нови футболисти. Няма време да направим вярна селекция и отбор. Отбор, който ще бъде обичан, а не такъв, който ще е мразен. Тези, които не са доволни, да си ходят! Тези, които искат да останат, нека да играят със сърце за ЦСКА! А не да стават проблеми между самите играчи. Малко сме в по-тежка ситуация, отколкото се смята", откровен бе Петрович.

Самият Бодуров публикува тези дни снимка заедно с руския играч на "червените" Денис Давидов, който също не попада в групата. Капитанът написа: "Никога не се предавай". Люпко обясни, че руснакът не е отстранен.

"Давидов е в Русия. Не съм го отстранявал. Има семейни проблеми".

Стана ясно, че шестима фенове на ЦСКА са уличени в кражба на уиски, презервативи и парфюми от голям хипермаркет в Разград в часовете преди двубоя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама