Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7603704 www.bgdnes.bg

Ивана омайва рокери с гърди

Огромни гърди развя титулуваната певица Ивана!

Представителката на старата чалга генерация никога не си е позволявала да се разголва публично, но този път го направи. И то на много необичайно място - мотосъбора в Боровец, който се проведе през изминалите почивни дни.

Участието на фолкаджийка на рокерско събитие покачи напрежението още преди началото на самото събитие. Мотористи възнегодуваха, че не е допустимо чалгарка да пее на техен фестивал. Организаторите контрираха, че искат да има музика за всеки вкус и никой не е задължен да слуша кръшни ритми, тъй като има други две сцени с рок и техно парчета.

Реклама

Макар и да беше първоначално силно отричана, Ивана събра десетки зрители, които искаха да я видят и чуят на живо. Първоначално ги грабна гледката, тъй като певицата избра да не крие много от гърдите си и смело тръгна напред с тях. Рокерите извадиха телефоните и започнаха да снимат, след което започнаха и да се забавляват на фолкпарчетата.

"Страхотно си изкарахме! А вие си плюйте отровата, няма драма! Посещавах и трите сцени, но снощи на тая сцена беше купон! Благодаря на бозукаря от Пловдив, гръцкия певец Сотос, и Ивана, разбира се, която беше съобразила репертоара си с нашите вкусове!", написа участничка във фестивала, която е останала доволна от музикално представление.

"Предизвикателството за нас е, че на такъв тип събитие до този момент не са гостували попфолк изпълнители. Иска ми се да нарушим традицията и да има много, както от моите песни, така и много българска народна музика", каза преди изявата си Ивана.

Тя допълнително нажежи настроението с разголването си, което не е типично за нея. Ивана е от поколението певици, които не залагаха на гърди и визия, за да пробият. Но това вероятно не притеснява 50-годишната изпълнителка, която през последните месеци отслабна ударно и има тяло, с което да се похвали.

"Страховете от бъдещето ме разболяха, но сега вече гледам смело напред", заяви преди време попфолк иконата Ивана. Неотдавна тя се подложи на операция на щитовидната жлеза, а причината била възел с доста големи размери. Именно заради това през годините певицата на народа периодично бе подпухнала, като все предполагала, че е алергична реакция. Ивана значително беше увеличила теглото си, въпреки че не се хранела много. След интервенцията изпълнителката се чувства много по-добре и вече е в почти идеална форма.

Покрай мотосъбора в Боровец имаше и недоволни. Гости на курорта се оплакаха, че е било много шумно и не са могли да си починат. "От това по-голяма идиотщина май в Боровец още не имало... Шепа ДрокериУ тероризираха цял курорт два дена. Добре, че хванаха пътя, карайте внимателно!", гласеше един от гневните коментари в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама