Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7604480 www.bgdnes.bg

Босът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски: Като циганите сме!

"Като циганите сме, гледаме ден за ден и мач за мач. Засега отборът ни играе добре, ще видим докъде ще стигнем", заяви собственикът на пловдивския "Локомотив" Христо Крушарски пред "България Днес".

"Черно-белите" имат важен мач срещу френския "Страсбург" утре, след като загубиха домакинството си с 0:1 в първата среща.

Реклама

"Имам добро предчувствие, но то не е просто така. Отборът ни играе добре от началото на сезона. Треньорите и футболистите работят много и професионално. Но е рано да даваме прогнози, първо трябва да мине мачът във Франция", заявява Крушарски.

Въпреки добрите игри и резултати в шампионата босът на "смърфовете" не бърза да си прави сметки. "Играем мач за мач, ден за ден, като циганите сме. Не обръщаме внимание на французите, които се опитват да ни играят номера. Лошото е, че имаме двама контузени и не се знае дали ще могат да излязат на терена в Страсбург. Това не ни притеснява, ще си играем нашата игра и нещата ще се получат", казва още Крушарски.

Босът на пловдивския клуб вчера протестира пред френското посолство, тъй като на неколцина от играчите, които не са от страни в Европейския съюз, не бяха издадени визи за предстоящия мач. Става дума за Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, които са титуляри в селекцията на Бруно Акрапович

Френското авторитетно издание "Екип" оцени подобаващо класата на "Локомотив". Флагманът на спортната преса в страната световен шампион отбеляза гръмката победа на "черно-белите" над "Арда" в шампионата, като предупреждава "Страсбург" да внимава за атаката на съперника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама