Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7606276 www.bgdnes.bg

Богородица върху гърба на Мисис България (СНИМКИ)

Богородица се появи върху гърба на Мисис България 2018 Станислава Андреева!

Огромната татуировка е с християнски символи, като централно място заема Божията майка, която е обградена от рози, ангели и кръстове. Станислава разкри впечатляващата телесна рисунка, докато е на морска ваканция и се разголи за масаж на плажа.

"Татуировката ми е на християнска тематика, защото съм вярващ човек. Хората виждат сексапила ми, но нека знаят, че имам и дълбока душевност. Гълъбите символизират чистотата, а розите - женствеността и любовта", разказа пред "България Днес" носителката на титлата "Мисис България". Тя разкри още, че на гърба й е изписана и рождената дата на сина й Никола, с която са много силно свързани. По време на почивката си тя е със симпатичния малчуган и дори си направиха фотосесия на плажа.

Реклама

Изрисуването на мащабната татуировка е отнело около 50 часа, които са били разпределени в три месеца. "Беше болезнено, но аз съм смела и изтърпях. Все пак важен е крайният резултат и съм много доволна от постигнатото. Вярвам, че християнските символи ме закрилят в живота и в бъдеще ще ми помагат", добави Андреева.

От снимките на плажа почитателите на Станислава се впечатлиха и от формите на тялото й. Тя не се посвени да разкрие повече от себе си за радост на мъжката аудитория.

"Единствената корекция по тялото ми е бюстът ми. Възстановила съм това, което имах като момиче. Кърмих сина си 2 години и заслужавам да си върна това, което съм имала. Не съм си правила по-големи гърди. Мога да го докажа чрез снимки. При мен визуално всичко е ген. Винаги съм изглеждала добре. Нося сутиен от 4-и клас", коментира преди време пред вестника мисиската.

Тя поддържа отлична фигура с много движение и правилно хранене, но е благодарна и на гена си да изглежда повече от добре. Станислава е носителка на редица титли от конкурси за красота - Любимка на публиката на "Мисис Бургас 2017", "Мисис Спортно тяло 2017", "Мисис България Планета 2017" и "Мисис България 2018".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама