Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7613061 www.bgdnes.bg

Луна: Нямам любовен живот с младежи

Аз съм без възраст, не допускам никой в личното си пространство

"В момента нямам любовен живот. Искам да прекъсна всякакви спекулации, че имам любовни авантюри с младите момчета, с които споделям снимки. Това са едни млади, талантливи хора, с чисти сърца". Това коментира пред "България Днес" певицата Луна, като категорично сложи край на спекулациите, че младежи топлят покоите й.

"Аз съм човек, който не допуска никой в личното си пространство, ако допусна някой, става доста трудно, трябва да е заслужил", сподели емблематичната блондинка.

Реклама

Пред вестника тя разкри, че всъщност многобройните снимки, които споделя с младо момче, са част от подготовката й за нов проект. "Това момче, заедно с още много хора са част от участващите в моя проект екип. Уникални са, реших да дам изява на младите таланти. Те участват дори без хонорар, защото и за тях това е безценно", споделя Луна с въодушевление.

В момента тя подготвя нещо "извън матрицата". "Посланията, които искам да предам, са да се обединяваме и обичаме. Не разделям хората на раса, религия, години. Самата аз съм без възраст, чувствам се щастлива", казва Луна. "Уповавам се и подкрепям двойното пророчество, това на Ванга и пророчица Стойна. Българският народ има нужда от друг вид водач, на рус президент. Всичко друго е замаскирано под добре познатото старо и е политически трик", коментира тя лаконично политическата ситуация.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама