Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7616022 www.bgdnes.bg

10 лева за непрани дамски гащи

10 лева броят фетишисти, за да си купят носени и непрани дамски гащи.

Ароматният бизнес набира популярност в платформите за онлайн търговия, а скандалните обяви зачестяват през последните месеци.

"Гащичките ми са напоени със соковете ми и са с неустоимо възбуждащ аромат", гласи една от най-провокативните реклами, която е посочена като изпратена от Бургаско. Само за броени минути предложението събира стотици преглеждания, а допълнителен бонус е ниската цена. Срещу 10 лева получавате дамското бельо, като трябва да заплатите и таксата за куриера. Продавачът гарантира пълна дискретност на доставката. Не по-малко пикантна е и друга реклама от Старозагорска област: "Продавам възбуждащи ароматни гащички. Нося ги по няколко дни и правя секс с тях".

Реклама

Бизнесът вероятно е успешен, защото някои дами в интернет пространството развиват идеята и предлагат различни варианти. "Продавам носено, втора употреба, зацапано, изцапано, мръсно секси бельо, което е използвано лично от мен, секси жена на 29 години. Предлагам секси прашки, бразилияни, бикини, чорапи, къси чорапки, сутиени, боксерки, чорапогащници, бодита, секси обувки и още... Може да си поръчате напишкани гащички, правен секс с тях, и по желание на клиента зацапани и с фекалии. Цената се определя от това колко време са носени и с какви екстри са към тях!", пише разкрепостена столичанка.

Според експерти към подобен вид търговия прибягват млади момичета, които искат да изкарат бързи пари, без да навлизат в сферата на проституцията. Най-често като продавачки се изявяват студентки.

Според броя дни, през които гащите са носени, се променя и цената - 2 дни - 20 лева, 3 дни - 40 лева.

За 20 лева можете да се сдобиете и с използвани дамски обувки, които също са с характерния аромат. Бизнес се прави дори и на дребно - плащате 4 лева и получавате използвани от жени чорапи, които ухаят характерно. Няма информация дали можете да си вземете само един чорап за две левчета, като за момента се срещат единствено в комплект.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама