Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7616039 www.bgdnes.bg

Горещи спасителки на плажа!

Дениз и Елица са секси морските патрули на "България Днес"

Снимки: Ивайло ПЕТРОВ

www.ivaylopetrovphotography.eu

Черната и русата!

Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за спокойствието на народа. И особено за мъжката част. Дениз Хайрула и Елица Йорданова са секси морските патрули на "България Днес", чиито сочни форми топфотографът Ивайло Петров засне в специална лятна фотосесия за вестника на плажа в Иракли.

Дениз е апетитната брюнетка, за чиято помощ на плажа бленува всеки мъж, минал успешно поне през първите години на пубертета. Изваяно тяло като газела, чаровна усмивка и убийствен поглед са само част от нейните достойнства. Но има още едно. Свободна е.

Реклама

"И се наслаждавам на свободата си, чувствам се много добре. Аз съм добра, искрена и емоционална. Но не и скромна. Скромността е за онези, които нямат други качества", споделя пред "България Днес" секси плеймейтката, оставяйки много хубави усещания в душата на силния пол.

25-годишната моделка, която бе корица на "Плейбой" и грабна второто място на еротичния конкурс "Мис Плеймейт", обожава морето, чувства се комфортно като спасителка на плажа и й допада изключително много тази роля. На нас също!

Морската сирена е три в едно - модел, танцьорка и гримьорка. Очаквано добра комбинация!

В компанията на Дениз е и очарователната Елица. Морската сирена е надарена от природата с прекрасни сочни форми, блестяща усмивка и липса на притеснение пред фотообектива. Особено когато е на плажа.

"Пека се чисто гола на плажа. Оставам само по кожа и дори не го правя на евин плаж. Не се притеснявам от голотата, обичам я. Иначе като човек съм борбена, лъчезарна и добра", споделя пред вестника 20-годишната ни секси спасителка и добавя, че за нея категорично размерът и портфейлът нямат значение.

Цяло лято Елица работи в аквапарк в Несебър, а после ще кандидатства психология във Великотърновския университет, защото обича да изслушва хората и да им помага. Браво!

Реклама
Реклама
Реклама