Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7638704 www.bgdnes.bg

Астроложка посочва къде е изчезналият младеж край Варна

Звездите разрешават криминален случай

Помага на близките да го открият, предупреждава ги, че е мъртъв

Да бъде открит мистериозно изчезналият Иван Йорданов край Варна помага астроложката Йорданка Игнатова, научи "България Днес".

Следите на младежа се изгубиха на 25 август след тайно технопарти, организирано в затворена фейсбук група. С изключителна точност Игнатова успява да изчисли къде се намира Иван и съобщава на близките му. Те от своя страна насочват над 40 униформени със следови кучета къде да търсят безследно изчезналия Йорданов.

Реклама

За своята работа по случая Игнатова съобщава едва след като младежът бе открит. Във вторник трупът му бе намерен в гориста местност край село Любен Каравелово. Астроложката признава, че още щом прави своите изчисления, разбира, че Иван е мъртъв, но решава да остави надежда на майка му Ганка Йорданова.

"Къде е изчезналият Иван Йорданов. Ще се намери ли, жив ли е?" С тези въпроси близки на младежа се свързват с астроложката, надявайки се тя да помогне в разрешаването на криминалния случай. Питането е направено още преди седмица, в първите дни на издирването му.

"За да отговоря на въпроса, съставих хорарна карта. Тя е направена в деня и часа, в който аз съм чула и разбрала въпроса", разкрива Игнатова.

"Меркурий е в знака на Лъва, където не е добре разположен или се казва, че е в падение", сочи сложната терминология, с която топарстроложката борави.

"Безаспектен Меркурий в трети дом и в знака Лъв означава, че Йордан е отишъл на партито по свое желание, прочел е някъде за организираното забавление. По време на събирането му е прилошало или е получил някаква зравословна криза, което го е накарало да се отдалечи от местопребиваването и да потърси родителите си", категорична е астроложката.

Според полицията причината за смъртта на младия мъж не е ясна все още. Назначена е съдебномедицинска експертиза. По неофициални данни обаче няма следи от насилствена смърт.

Реклама

"Липсващият елемент въздух говори за невъзможността да се свърже или да намери изход и да потърси помощ, а след това вероятно мобилният му телефон е изключил", разкрива последните мигове от живота на Иван Игнатова.

"Неаспектен Меркурий говори за това, че той е сам и сам ще си остане", казва черната си прогноза Игнатова.

"Къде е той? Къде да се търси?", питат близките му. Краткият и ясен отговор на Игнатова е, че Иван се намира на земя до път, в гориста местност, по закрит и неизползваем път, зад нещо, което го прикрива. В действителност се оказва, че Иван е открит в гората край варненското село Любен Каравелово, на мястото, описано от Игнатова.

"Кога ще бъде намерен?", е следващият въпрос, който намира отговор и се оказва, че и това предсказание е напълно точно. Игнатова е категорична, че младежът ще бъде открит в промеждутъка от 4 до 8 дни от смъртта му. Както и се случва в действителност.

Йорданка Игнатова обяснява, че публикува своите изчисления в интернет със закъснение по молба на близките на Иван, тъй като до последно не са вярвали на посоченото от звездите и планетите. Те са се надявали, че Иван Йорданов е жив. За тях е било важно да не отнемат надеждата на майка му Ганка Йорданова, която до последно се молеше синът й да бъде намерен жив и здрав.

Майката: Благодаря, че бяхте с мен!

"Мили хора, благодаря на всички, много ви благодаря, че бяхте с мен. Няма нужда да го търсим вече. Дано, дано душата му да намери покой", написа в профила си във фейсбук майката на Иван - Ганка Йорданова.

Иван Йорданов, който е родом от Карнобат, но живее в София, бил на палатка с приятели в гориста местност край село Любен Каравелово, община Аксаково. Те са присъствали на технопарти, организирано тайно в затворена група във фейсбук. Край изоставено военно поделение в близост до селото са се събрали около 150 души с кемпери, палатки и автомобили, сочат данни на разследващите.

Реклама
Реклама
Реклама