Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7644355 www.bgdnes.bg

Никол при Гришо

Никол Шерцингер пристигна при Григор Димитров!

Не, двамата не са се събрали. Просто за първи път от почти една година се намират в една част от земното полукълбо, че даже в един град.

Певицата се появи в Ню Йорк, докато най-добрият ни тенисист пишеше история по кортовете на US Open. Всъщност бившата половинка на Гришо пристигна в града ден преди той да загуби от Данил Медведев на полуфинала.

Реклама

Това накара някои фенове на ексдвойката да изразят надежда, че Димитров и Шерцингер може да са се събрали. Поне на този етап това изглежда малко вероятно, споделят близки до българския тенисист.

Гришо и Никол не поддържат никаква връзка след края на отношенията си преди няколко месеца. Шерцингер вече не лайква нито един негов статус в социалните мрежи. Дори наскоро най-накрая призна, че отново е сама.

Всъщност тя пристигна в Ню Йорк заради Седмицата на модата. Певицата имаше покана за партита на "Венити Феър" и "Ел" преди старта на дефилетата. След това бе специален гост на ревюто на своя приятел - дизайнерът Джереми Скот. Тя дори се разходи по червения килим с един от неговите тоалети. Компания и правеха рапърката Саути и Джиджи Хадид. След това замина обратно за Австралия, където е жури в местно музикално риалити предаване.

По време на престоя в Голямата ябълка певицата успя да се снима с група пожарникари.

"Обичам Ню Йорк и нюйоркчани. Особено когато на улицата се сблъскам с истински супергерои. С цялата ми любов и възхищение", написа Никол. Целият й престой бе около 48 часа.

През това време Григор беше съсредоточен в подготовката за мача с Медведев. След отпадането си той намери малко време и за себе си. Димитров реши да смени имиджа. Той посети известен фризьор в Ню Йорк, който му направи нова прическа. Тя е по последна мода. След това се похвали в социалните мрежи със звездния си клиент.

Следващият турнир на Димитров е в Ченду и е от категорията АТП 250. Надпреварата започва на 23 септември. Освен българина участие са заявили още Джон Иснър, Феликс Оже-Алиасим и Денис Шаповалов.

Реклама
Реклама
Реклама