Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7647029 www.bgdnes.bg

Как да увеличим късмета си? advertorial icon

Повечето хора смятат, че късметът е въпрос на чиста случайност и не можем да му повлияем по какъвто и да е начин. Съвсем наскоро обаче британски учени доказаха, че има специални механизми, чрез които да привлечем късмета към себе си. Предлагаме ви някои от съветите, които дават те:

- Поемайте рискове и не се страхувайте да опитвате нови неща – учените разкриват, че когато сме склонни да поемаме рискове, ние откриваме пред себе си нови възможности. Ако стоим постоянно в собствената си обвивка, не даваме шанс на късмета да ни навести.

- Доверете се на вътрешния си глас – едно от най-важните неща е да намерим синхрон с вътрешното си „АЗ“. Учените твърдят, че късметлиите се вслушват в сигналите на вътрешния си глас.

- Позитивна нагласа – британските специалисти твърдят, че за да имаме късмет, трябва да сме настроени позитивно и да очакваме да ни се случи нещо хубаво. Другото важно при положителната нагласа е, че тя ни помага да се справяме с неуспехите и трудните ситуации.

Освен британските учени, от СПОРТ ТОТО също предлагат възможност да увеличите късмета си. Новата моментна лотарийна игра на тотализатора - „Късмет x5“ ви дава шанс да грабнете до 50 000 лева срещу инвестиция само от 2 лева. Късметът ви е почти гарантиран, защото всеки трети талон носи печалба. В десетте игрални полета са скрити различни символи. Един от тях е подковата, която е универсален знак за късмет и благоденствие. Ако я откриете поне три пъти, със сигурност печелите. Ако символът „подкова“ е скрит на 7 места във вашия талон, ще грабнете невероятните 50 000 лева. Друг важен символ в талона е „х5“. Ако го откриете, то печелите сбора от всички суми скрити в талона, умножен по 5.

Така че, ако се доверим на науката, трябва да не пропускаме да опитваме късмета си с нови начинания или нова игра и позитивна нагласа. И да не забравяме да вярваме, че шансът е на наша страна!

Реклама
Реклама
Реклама