Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7656409 www.bgdnes.bg

Бяло парти за малката Паола

Чалгата поля ЧРД на щерката на Преслава 

Анелия, Коцето и Надя и сестра й Ивелина уважиха празника

С пищно бяло парти певицата Преслава и съпругът й Павел отпразнуваха първия рожден ден на дъщеричката им Паола.

Бебето се появи на бял свят навръх Кръстовден миналата година, като бе дълго чакано от родителите си.

Реклама

"Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, откакто се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивия от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение. Искаме само да си ни жива и здрава, да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безкрайно много, наша малка Палечке", написа затрогващо певицата под снимката на семейството й.

Специални гости на бебешкото тържество са певецът Константин и съпругата му Надя заедно с децата им, певицата Анелия, както и сестрата на Преси Ивелина, която дойде с дъщеря си Виктория. Видимо дрескодът, който Преслава избира за тържеството, е само бяло. Всички гости са с дрехи в този цвят, а тържеството също е решено в светлия тон и леки розови акценти. Всеки се снима с малката рожденичка, а Анелия дори пусна кадър как е взела в обятията си Паола и си играе с нея.

За личния празник изпълнителката на "Дяволско желание" залага на бяла къса рокля, а в същия тоалет е пременена и наследничката й. На официалната снимка от тържеството Паола е гушната от баща си Павел, който също избира бяла тениска и джинси. Тортите са няколко, а темата на тържеството е Мики Маус. Всички сладки изделия, подаръците и храна са направени изцяло в тон с най-известната мишка в света.

На един от кадрите сестрата на Преслава Ивелина е гушнала малката рожденичка, която пляска с ръце и се смее.

Феноменална се оказва приликата на Паола със знаменитата си майка. Малката е одрала кожата на Преси, категорични са върли фенове на чалга фурията. Противно на очакванията, момиченцето не прилича на баща си Павел, а има същите черти, носле и очи като певицата.

Реклама
Реклама
Реклама