Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7662977 www.bgdnes.bg

Божинов на изпитателен срок

Биляна го дразни със секси снимки, изпитва го дали може да издържи без чуждо

Биляна Дол напусна родния футболист Валери Божинов, но явно тръпка още има.

Според близки до двойката красавицата е поставила Божигол на изпитателен срок, през който той няма право да има отношения с други жени, какъвто навик има.

Реклама

Сръбкинята, която в момента си живее в Белград, си пусна секси снимки, дори топлес, с многозначителни коментари. Според някои тълкувания те са насочени към Валери. Самият футболист не крие, че иска отново да се събере с Биляна. След като бъде наказан за известно време, това може и да стане, но засега красавицата не иска да се връща във Враца.

Любов между двамата наистина имаше, както се убеди и екип на "България Днес" при предишния престой на голмайстора в "Ботев" (Вр) на място. Тогава Божинов и Биляна бяха неразделни, всичко бе цветя и рози, целуваха се нежно, Биляна го изпращаше на всяка тренировка. Всичко бе като една сбъдната мечта, но... Валери пак се издъни. Нападателят не издържа за пореден път на нагона си и се върна към страстта си към мимолетните сексуални забежки. А такива работи не остават скрити, особено за жената, която те обича, и Биляна го разкри, разсърди се и го заряза.

През времето, в което бяха заедно, бившата съпруга на немската футболна легенда Томас Дол положи усилия да урежда Валери с нови договори, подкрепяше го, общуваше с децата и семейството му.

"Дадох всичко от себе си, за да бъда най-добрата партньорка. Помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, всичко, за да се чувства щастлив и пълноценен. Бях до него, когато преживя спадове и когато се връщаше на върха... И в Китай, и във Враца бях до него. Но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони са по-силни от това. Не става въпрос, че любовта е свършила, но неговите болни нагони и желанието да ги задоволява ме нараниха като жена. Желая му всичкото щастие в живота, но жена, която да го обича и подкрепя като мен, няма да намери никога", коментира в публичното пространство сръбската хубавица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама