Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7663085 www.bgdnes.bg

Фандъкова се поклони на Мавродиев

Лили Иванова с голямата награда на Столична община

Куп звезди се изсипаха в Народния театър по случай празника на София. Най-очаквана бе Лили Иванова, но тя не се появи, защото по същото време имаше концерт в Пловдив, където докара публиката до екстаз. Това не попречи на Столична община да награди примата със специалната награда за изключителни постижения и принос в националната култура.

След приза ИКАР, който Лили Иванова получи през май за цялостно творчество, отличието от столичните общинари е поредното признание за легендата на българската поп музика.

Реклама

"Благодаря от сърце за уважението", сподели по-късно Лили Иванова в знак на благодарност за признанието.

Кметът на София Йорданка Фандъкова и министърът на културата Боил Банов присъстваха на събитието, а до тях във видимо добро настроение бе Люси Дяковска, родителите на Максим Ешкенази, който участва в концерта, Тодор Чобанов и шефът на Народния театър Мариус Донкин.

Лично Фандъкова награди голямата звезда на театъра Стефан Мавродиев, който продължава да се изявява и в киното.

"Много благодаря, не очаквах. Признателен съм да получа тази награда. Това ме прави щастлив, явно с годините все по-чувствителен ставам", сподели Мавро, а кметицата в стилна черна рокля му се поклони за театралните успехи и приноса в културата.

Водещи на наградите бяха Юлиан Вергов и Ани Пападопулу.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама