Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7663212 www.bgdnes.bg

Ирмена Чичикова заминава за Антарктида

Искам да опозная Ледения континент, казва актрисата

За Антарктида заминава Ирмена Чичикова.

Актрисата има огромно желание да опознае Ледения континент. Тя има познати, които ходят на експедиции, и по думите й е въпрос на време да стъпи на Антарктида.

"Много искам да отида там - призна пред "България Днес" актрисата. - Това е непозната част от света за мен. И много желая да я опозная. Обожавам да пътувам. И да откривам непознати места", казва още Чичикова.

Реклама

Ирмена е запленена още повече по Ледения континент по време на снимките на новия филм, в който участва - "Писма от Антарктида". Част от тях са направени на Южния полюс, но Ирмена снима само в България.

Чичикова влиза в ролята на 33-годишната Диана - очен лекар. Героинята й крие от детето си, че татко му е мъртъв. Лъже, че баща му е на експедиция на Антарктида, за да не му разкрие истината.

Във филма участва и професор Пимпирев. Водачът на родната експедиция на Южния полюс играе себе си в лентата.

"Сега съм по-близка с него. Така че е още по-лесно да замина за Антарктида. Научих много неща за това непознато за човек място по време на снимките на филма", разкрива още Чичикова.

Ирмена веднага харесва ролята във филма, щом й я предлагат. Тя е различна за нея. Никога досега не е играла толкова тежка роля.

"Още на кастинга се харесахме с режисьора. Ролята ми допадна. Много е тежка. Обичам такива образи. Колкото по-тежка е, толкова по-добре за мен", добави Чичикова.

Реклама
Реклама
Реклама