Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7667275 www.bgdnes.bg

Силвия Великова: Ще остана в БНР, няма да се откажа сама

"Ту плаках, ту се смях истерично. Започна да звъни телефона, да пишат колеги, тогава разбрах, че е имало смисъл от това, което правя. Получих голяма подкрепа". 

Това заяви по  bTV журналистката Силвия Великова, свалена и след това отново върната в ефира на БНР.

Реклама

"Може да се провери кой е звънял, да се направи разпечатка, звучи абсурдно по този начин да се разследва една медия. Мислех, че СЕМ може да бъде полезен, но очевидно те ще направят това, срещу което аз като съдебен репортер реагирам - всичко в тази държава, когато има проблем, всичко да се решава от прокуратурата. Защо премиерът трябва да отиде в парламента и да каже на групата какво да прави, защо той трябва да се обажда?, винаги съм питала и сега попаднах в тази ситуация. Остава въпросът защо бях върната на работа след обаждането на Борисов, ако моят генерален директор не носи натиск?", категорична беше журналистката.

"Искам да кажа и на двамата (Сотир Цацаров и Иван Гешев), те не ми дават интервюта, според мен е по-добре да бъдат задавани неудобни въпроси, защото така могат да докажат, че са убедителни".

Срещата в СЕМ Силвия Великова напуснала с усещането, че те няма какво да направят.

Това разделение в радиото е старо - между "Хоризонт" и всички останали. Ние ще продължим напред, но след такава криза хората ще се страхуват да задават въпроси. Аз ще остана в БНР, няма да се откажа сама", каза Великова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама