Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7678289 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани ражда в съда

Джулиана Гани отпадна от "Маскираният певец" и няма да ражда на сцената, но нищо чудно да роди в съда! Това коментираха вчера посетители в Специализирания наказателен съд, където се появи известната силиконова дива, видя "България Днес". Преди броени дни стана ясно, че едрогърдата плеймейтка ще става майка и е успяла да скрие бременността си до 7-ия месец. Гани дойде в храма на Темида по анцуг, маратонки и раница на световна модна марка, като коремът й почти не личеше.

Джулка трябваше да даде показания по делото срещу сочените за нейни сутеньори. За тартор на престъпната група за сводничество се призна известният бизнесмен Даниел Буруджиев - Дани Обувката, който се измъкна с година и половина условно и 10 бона глоба. Примера му последваха още четирима, като само един от групата остана на подсъдимата скамейка.

Реклама

Делото срещу него цикли месеци наред, тъй като магистратите не успяваха да открият сочените като потърпевши от дейността на групата жени. Спецпрокуратурата е изредила в обвинителния акт като пострадали имената на Джулиана Гани, победителката от "Мис Силикон" Гергана Райчевска и още десетина апетитни мадами.

Съдия Виктор Чаушев в рамките на няколко заседания се чудеше как да открие Гани. Първо не я намираха призовкарите, после мацето имаше професионални ангажименти, след това беше на екскурзия в чужбина. Когато все пак Джулка се появи в храма на Темида, стана ясно, че подсъдимият е претърпял операция и процесът отново бе отложен.

Втори камък удари плеймейтката с идването си в съда вчера. Оказа се, че единият съдебен заседател е объркал датите и се намира извън София. Заради отсъствието му делото ще продължи на следващата определена дата в средата на октомври. Заседания са насрочени още за 11 ноември и 17 декември. "Терминът ми е през декември!", сподели Джулка пред репортер на вестника. Ако отлаганията продължат, не е изключено силиконката да бъде викана дори в напреднала бременност.

След като през уикенда отпадна от "Маскираният певец" и бе разкрита като Коконата, плеймейтката обяви: "Височината ми, краката ми, гласът ми са доста специфични и очаквах да ме разкрият в един от първите лайфове. Бях с нагласата, че няма да успея да се скрия под костюма. Чак такава сензация не искам - да раждам на сцената".

След като разбра, че заседанието се отлага, Гани заяви, че не е приятно да се разкарва напразно до сградата на столичната ул. "Черковна", но няма начин - трябва да изпълни задълженията си да свидетелства.

В съдебната зала съдията позволи на Джулка да не става, когато разговаря с него, както е прието. Дали е наясно с трудното й положение, не стана ясно. Силиконката бе придружена от адвокат Мариян Марков. Преди 2 години той бе уволнен като съдия заради бавно правораздаване.

Реклама

След като "България Днес" първи разкри за аферата с търговията на плът, потърсен за коментар, годеникът й, фитнес инструкторът Илиян Найденов, обясни, че Джулиана не е била проститутка и не познава подсъдимите. Дали това ще потвърди и самата Гани пред съда, още не е ясно.

Според обвинението Обувката се запознавал със засукани моделки, които склонявал да работят за него. Случвало се е да заговаря хубавици дори на улицата, разкриват разследващите. За разлика от други сутеньори, които взимали половината печалба, Дани прибирал само 20%. От каталога му с красавици се възползвали български и чуждестранни бизнесмени.

Труженичките бачкали в София, но ходели и "командировки" в провинцията и в чужбина. Тарифата за 1 час секс в столицата била 400-600 лева. В други градове мизата се вдигала на 600-1000 лв. За един ден в чужбина загорелите клиенти трябвало да се бръкнат с 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови съобщения. За руса мадама текстът трябвало да е "бяло вино", за тъмна - "червено вино", а за нова - "ново вино". Парите били представяни като точки, например 100 лева били 1 точка. Дани Обувката не искал да комуникира с истинското си име и държал да го наричат "Сашо". За времето на действие на групата Дани Обувката успява да склони над 100 жени да работят за него. След удара по организацията показания дават само десетина.

Грим и прическа за алиби

С излизания за грим и прически се оправдавала Джулка по време на участието си в "Маскираният певец". Заради правилата на шоуто тя трябва да крие изявата си дори от най-близките и от годеника си. "Да обясня на мъжа ми беше по-трудно. Казвах му, че имам рекламни снимки рано сутрин, защото ходех на вокален педагог и трябва от вечерта да се приготвя с гримове и прически. Общо взето, едно страхотно алиби за една бременна жена", признава Джулиана Гани.

Реклама
Реклама
Реклама