Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7695706 www.bgdnes.bg

Хълк става готвач

С яйца в облак Щерю от Пещера атакува "Мастършеф" 

Няма умора българският Хълк. След като не впечатли журито в "България търси талант" с трошенето на дини и пъпеши с ръце, 31-годишният Щерю Иванчев от Пещера запретва ръкави и ще се пробва в кулинарното риалити "Мастършеф".

Новината обяви пред "България Днес" самият Щерчо, както е познат в родния си град охранителят на местен винпром и почитател на екшън героя Хълк.

Реклама

"Не само ще участвам, но смятам и да спечеля. Ще взема акъла на журито с яйца в облак. Това е нов бръндж тренд. Слага се сол, черен пипер, пармезан, чушки и две яйца. На сребърния ми ланец ще сложа специален медальон с логото на предаването", сподели пред вестника Щерю-Хълк, който вече си е татуирал както логото и надписа на "България търси талант", така и това на "Мастършеф" за спомен.

Щерчо всеки ден ден готви вкъщи и изпробва нови рецепти от своя любимец - Андре Токев. Дори заснема готвенето и публикува видеа в свой блог в Ютюб. Каналът е нарекъл Щерчо Стивън Сегал, защото това е любимият му актьор.

"И този път в шоуто ще бъда в ролята на Стивън Сегал. Ще си пусна коса да заприличам още повече на него. Мечтая да стана добър кулинар. Пътят е дълъг, но си струва. Имам още много да уча, но никой не се е родил научен", категоричен бе още Щерю.

Това ще бъде втори опит на Хълк да покори кулинарното предаване. В предишния сезон на шоуто пещерският зелник на охранителя залепна за формата за кекс, в която бе поставена. В него шоуменът готвач бе сложил праз лук и кайма. Въпреки усилията му зелникът се появи в не особено добра форма пред журито.

Пещерецът получи два отрицателни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един положителен от Петър Михалчев.

"Имаш способност да готвиш, но трябва да го направиш малко по-изискано. Готви си и след някоя година пак ще се видим", окуражи го Роу, която отново ще има възможността да оценява кулинарните му заложби.

Реклама
Реклама
Реклама