Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7698136 www.bgdnes.bg

Бебе за защитник №1 на "Левски"

Все хубави новини застигат защитника на "Левски" Холмар Ейлфсон в последно време. Исландецът се върна след тежка травма, която го извади от игра за близо една година, и отново е основният стълб в "синята" отбрана.

Върви му и в личния живот. Бранителят и чаровната му съпруга Йона ще стават родители за втори път, научи "България Днес".

Реклама

Половинката на Холмар е бременна в четвъртия месец. Това означава, че бебето ще се появи през ранната пролет на 2020 година. Бъдещите родители вече знаят и пола на рожбата си. Този път те ще имат момче. Най-щастлива е бъдещата кака - Силвия. Малката скоро ще навърши четири години. Тя няма търпение братчето й да се появи.

Бременността все още почти не личи на Йона. Тя има само малко коремче, което се забелязва при по-внимателно вглеждане. Съпругата на исландския боец не се е отказала и от тренировките във фитнеса. Просто е заменила тежките упражнения с такива, които отговарят на деликатното й състояние.

Ейлфсон и съпругата му са заедно от дълго време, но се ожениха в края на миналата година. Сватбата бе в родината им, докато бранителят се възстановяваше след операцията в коляното.

Йона е бивша стюардеса. Отказала се е от кариерата си заради честите смени на дестинациите като футболна половинка. Тя пристигна в София веднага след като бранителят подписа с "Левски". Семейството обитава просторен апартамент в центъра, а малката Силвия ходи на детска градина.

Семейството използва и няколко почивни дни, които футболистът получи след загубата от "Лудогорец" за кратка ваканция. Холмар и двете му дами заминаха за Истанбул. Там те се разходиха из забележителностите на мегаполиса. Не подминаха и местните молове.

Утре бранителят, определян от мнозина за най-класния в Първа лига, и съотборниците му подновяват тренировки. Очаква ги и кратък лагер в Добринище.

Реклама
Реклама
Реклама