Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7699271 www.bgdnes.bg

След 17-годишна пауза Стенли записа нов албум, пее с дъщеря си

Бившият вокалист на "Тангра" и "Спринт"- Станислав Сланев-Стенли, се завръща на музикалната сцена с нов албум. "Чужди тела" се нарича пилотният сингъл от едноименния проект, съобщиха от "Вирджиния рекърдс", цитирани от БТА.

Любопитно е специално участие в песента на 17-годишната дъщеря на певеца - Никол. Музиката е на Благослав Анастасов, фронтмен на групата Hayes & Y, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът също е негов, в сътрудничество със Стенли и музиканта Светлин Къслев. Текстът е на Любо Киров (бившият вокал на "Те").

Реклама

Албумът "Чужди тела" излиза 17 години след отличения с редица награди "Обсебен" (2002). Записван е в продължение на година, в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Включва общо 10 нови песни.

Стенли, заедно с групата си (Димитър Ковачев-Фънки - бас китара, Станислав Вълчев - китари, и Николай Николаев - барабани) ще представи албума с концерт на 1 ноември в София. Освен най-новото си творчество, той ще изпълни и емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама