Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7699412 www.bgdnes.bg

Халвата гръмнат заради руса сексбомба

Вендетата в село Добревци влиза в съда

Приключи разследването за убийството на бизнесмена Иван Христов, синът му си призна

Заради руса сексбомба Виктор Иванов разстрелва като куче собствения си баща. Бизнесменът Иван Христов се кани да напусне семейното гнездо и психично болната си съпруга, за да заживее със засуканата си любовница. Синът му побеснява и го разстрелва в лицето за отмъщение.

Реклама

Това не е сценарий на холивудска продукция, а истински криминален случай, окървавил ловешкото село Добревци на 25 февруари 2018 г. Жертвата е 47-годишният бизнесмен Иван Христов. Той е един от най-големите производители на сладкиши в страната. Известен е с прякора Царя на халвата. Трупът е открит в дома му в ловешкото село. Сигнал до ченгетата подава брат му Милен. Броени часове след това е задържан и обвинен синът на жертвата - Виктор Иванов.

Разследването по случая е приключило, съобщават от Окръжна прокуратура - Ловеч. Готов е обвинителният акт и документът е внесен в съда. До броени дни ще бъде насрочено разпределително заседание по делото, разкриват ловешкият съд.

По време на разследването младежът признава за стореното. Свидетели разкриват, че Виктор неведнъж се заканва, че ще обезобрази любовницата на баща си, а него самият ще убие, става ясно от обвинителния акт срещу Иванов. По време на мерките за неотклонение на Виктор Иванов в съда той ридае и нарежда, че съжалява за стореното.

Във фаталния ден по обяд в дома на Царя на халвата има веселба. На нея присъстват само близки приятели и роднини. Угощението приключило и гостите се разотишли. Тогава избухва лют скандал между Виктор и баща му.

По думите на близки до семейството младежът не одобрявал начина, по който родителят му въртял доходоносния бизнес с халва. Постоянно настоявал пред баща си да спрат да зареждат малки сергии и магазинчета със стоката си, а да се насочат към хипермаркети. Иван категорично отказвал да предприеме тази крачка. Неусетно темата на скандала се прехвърлила върху изневерите на родителя. Виктор знаел за връзката на баща си с атрактивната мадама Мариета, с която бил интимен вече близо година. Заради знойната блондинка бизнесменът често отскачал до столицата. Канел се да се премести за постоянно и да живее с нея, разказват близки до семейството.

Спорът се разгорещява още повече и Виктор грабва ловна пушка и стреля в главата на баща си. Само с един изстрел е отнесено почти цялото лице на бизнесмена, разкриват свидетели на покъртителната гледка. Иван Христов издъхва на място. Пръв на трупа му се натъква неговият брат Милен, малко преди 19 часа именно той подава сигнал до полицията.

Реклама

В момента на убийството Виктор е четвъртокурсник в Академията на МВР, откъдето искал да излезе с диплома полицай към жандармерията. Само месец след фаталния 25 февруари Виктор е трябвало да облече униформата, разкриват близките му.

Фаталната Мариета изчезна

Безследно изчезна фаталната Мариета, научи "България Днес". Блондинката е изтрила дори личния си фейсбук профил, чрез който съобщи за смъртта на любимия си.

"С дълбока скръб искам да съобщя на всички мои приятели, че на 25.02. бе зверски застрелян и убит човекът, когото искрено обичах, уважавах и ценях, почивай в мир, Иван Христов...", обърна се към своите приятели във фейсбук почернената приятелка на бизнесмена Мариета часове след убийството.

Реклама
Реклама
Реклама