Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7706649 www.bgdnes.bg

Тери и Бридж в опасна близост

Смъртните врагове Джон Тери и Уейн Бридж станаха комшии. Бившият капитан на "Челси" и Англия е закупил къща на стойност 4,3 милиона паунда в близост до своя ексколега в националния отбор.

През 2010-а жененият Тери беше хванат в крачка с Ванеса Перонсел. Заварката станала седмица след раздялата на красавицата с Уейн Бридж. Двамата имат син Джейдън.


Според слуховете във футболните среди Джон Тери е изкусил Ванеса няколко седмици след раздялата. Скандалът създаде огромно напрежение в английския национален отбор. Бридж отказа да облече фланелката на "лъвовете" заради отвратителния акт на капитана на тима. Похождението се случи непосредствено преди световното първенство в Южна Африка, където англичаните бяха трагични.
В резултат на сексаферата Бридж поиска трансфер и отиде в "Манчестър Сити". Когато се изправи срещу Джон Тери и "Челси", нараненият футболист отказа да стисне ръката на капитана.
Самата Ванеса отрича да е имала някакви отношения с женения сваляч.
През 2014-а Бридж се венча за певицата Франки Сандфорд. Напълно е възможно той да се засече из квартала с Тери, който в момента е асистент-мениджър на "Астън Вила".
"Много ще бъде трудно да не се срещнат. Живеят в буквалния смисъл на няколко минути пеша един от друг. Ще бъде доста неловко", коментира източник на "Сън".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама