Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7706843 www.bgdnes.bg

Ева Кикерезова, красавицата от прогнозата за времето по БНТ: Не мисля за 4-о дете!

Всички синоптички се познаваме, с Никол Станкулова израснахме заедно, радвам се, че всички вече имат бебета 

"Няма място за конкуренция между мен и останалите колежки синоптички от другите медии. Всички се познаваме." Това призна пред "България Днес" една от най-чаровните водещи на времето в националната телевизия Ева Кикерезова. Красавицата грее всеки ден от телевизионния екран вече няколко месеца като водеща на времето, а все повече зрители на БНТ намират глътка свеж въздух в лицето на Ева.

Реклама

Красавицата получава покана да стане водеща на времето преди няколко месеца и приема без колебание.

"Много съм впечатлена от работата, харесва ми и ми е интересно. Винаги съм се кефила на момичетата, всички най-хубави жени са били избирани за метеороложки. Стана ми много приятно и хубаво, когато ми звъннаха лятото с това предложение", сподели пред вестника Кикерезова.

За своите колежки Никол Станкулова, Гери Малкоданска, Нора Шопова и Натали Трифонова разкрива, че се познава отдавна с тях и няма какво да дели.

"През годините сме работили заедно, засичали сме се по ревюта и т.н. Даже с Никол сме приятелки, израснахме в един квартал, засичали сме се много пъти по дефилета. С Гери сме работили заедно в една телевизия, също сме приятелки. Толкова много се кефя на тези момичета. Няма място за конкуренция, пазарът ни е толкова малък. Те са толкова готини мацки, радвам се, че и двете вече имат деца. Може да се каже, че майките превземат времето. Ха-ха", коментира Ева, която миналата зима стана майка за трети път.

Третото й дете още няма навършена година, но водещата блести от екрана в изключително стегната форма.

"Храня се изключително здравословно, няма бърза храна при мен, дори когато готвя, го правя само със здравословни продукти, не използвам бульони, фиксове. Гледам да купувам продукти само по БДС", разкри Ева.

Реклама

Споделя, че въпреки формираното мнение, че секси синоптичките превземат екрана, тенденцията за мъже метеоролози се завръща.

"Имаше години, когато се търсеха само млади момичета за синоптички. Мисля, че целта сега е да се надгради тази прогноза за времето, да не е само едно представяне. Имам още много да уча, но моята цел е да надградя представянето на времето", искрена е Ева.

Разкрива, че никога не е седял въпросът в коя медия иска да работи.

"За мен е престиж да работя в БНТ, цял живот съм искала това, не съм се стремяла към друга телевизия. Много се зарадвах, когато ме поканиха преди 7 г. да работя там. Беше като сбъдната мечта", казва тя.

Въпреки че блести всеки ден от малкия екран, Ева има забързано всекидневие, в което е майка на три деца. Честна е, че не знае как успява да се съчетае работа и семейство, но се надява това да е правилният начин.

"Много е сложно, даже в даден момент се питам дали успявам, това ли се иска от мен. Всичко става с дисциплина и неспане", смее се синоптичката. Въпреки липсата на свободно време отделя всяка петъчна вечер, за да излезе със съпруга си и приятели.

Признава, че не мисли за 4-о дете, защото вижда колко грижи и време отнемат малчуганите й.

"Вече не мисля за още едно дете, преди може да съм имала някакви фантазии, но вече не е така. Знам колко е тежко да имам 3 деца, не мисля, че ще имам сили за още. Въпреки че винаги съм си се представяла и съм искала 3 деца. За мен добра майка е да обръщаш внимание на тези деца, не само да се грижиш за тях", споделя Ева.

Въпреки всекидневието си на педал Кикерезова намира време и за още една своя страст - да изкара курс за медиатор (човек, разрешаващ извънсъдебно конфликти и спорове - б.а). Казва, че когато й остане някакво време, го практикува.

Реклама
Реклама
Реклама