Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7706923 www.bgdnes.bg

Кой ли щипе дупарата на Сузанита?!

Тази певица няма ли баща и майка?!

Поредната неморална акция от малката щерка на Орхан Мурад 

Нещо по задника я хапе, не е жаба, не е куче, а е... мъжка татуирана ръка. Сузанита е тук с нова порция от любимото - жълти, скандални, възмутителни провокации.

Дъщерята на Орхан Мурад не дава на критиците и дъх да си поемат, ежедневно бълва нови голотии и дори не намеква за разни "непозволени" за възрастта й неща - директно ги показва.

Реклама

Изгряла като "рапърка", Сузанита реши в средата на октомври да си снима задните части от много близко. Обикновено тя се снима по гащи (или даже без гащи), но камерата спазва дистанция и винаги е на разстояние. Не и този път.

Сега може да видите очите на избродираните елени по клина на Сузанита. И може да видите още доста неща. Макар да има още 10 седмици до Коледа, Сузанита вече се е "опаковала" в подаръчна хартия - носи пижама с коледни мотиви със снежинки и елени.

И върху тази празнична красота, с която отбелязваме рождението на Спасителя ни - Исус Христос, една мъжка татуирана ръка се и разпростряла. Стиска здраво каквото е поднесено (сами виждате какво е то).

Сузанита е пощръкляла покрай екскурзията, която си организира в Египет тези дни. Щерката на Орхан Мурад се отдаде на камили и пясък в пясъчната страна. Там няма "ала-бала" и Сузанита, фенка на голотиите и публичното показване на бельото, трябваше да се облече от глава до пети. За да напомни, че това е именно тя, а не някоя съученичка (Сузанита още е в гимназията, учи на самостоятелна форма, не стъпва в класната стая), изпълнителката чупи пози и вири задник в пустинята.

Феновете й са далеч по-скандализирани от нещо друго. Устните на Сузанита са станали тройни и както изглежда, скоро няма да спрат да растат. Джуките на Мария са нищо пред това, което Сузи е сторила със своите...

Реклама
Реклама
Реклама