Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7708103 www.bgdnes.bg

Лесбобебето с торта от памперси

Първа фотосесия 

Диляна и Вяра честват четири месеца от раждането на сина си Виктор-Мануел

С торта от памперси първото лесбобебе у нас отпразнува 4 месеца.

Родителите му Вяра и Диляна спретнаха на малкия Виктор-Мануел и първа фотосесия по повода, а бебокът е повече от послушен и спокоен по време на снимките. Семейството сподели сладки кадри на наследника си в мрежата, от които става ясно, че Виктор-Мануел расте с бързи темпове и прилича все повече на майка си Диляна. Нежната двойка от Русе полага неимоверни усилия за бебето си, което бе дълго чакано в дома им. Родителите не спират да показват всекидневието си с малкия Виктор, като той дори вече обикаля заведенията с тях. Но само през деня. Вечер бебокът е грижовно приспиван от двете си майки, които са неотлъчно до него.

Нежната двойка Вяра и Диляна дадоха живот на момченцето на 6 юни, в навечерието на шествието в подкрепа на хомосексуалните хора "София прайд". Това е първото пеленаче, родено в семейство от еднополови родители у нас. Детето е заченато чрез ин витро от анонимен донор. Използвани са яйцеклетките на едната бъдеща майка, а другата износва детето и го ражда. 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от семейството, дава живот на момченцето. Двойката е заедно от няколко години, като през 2018 г. вдигна тържество, което обявиха за сватба. На него Диляна облече булчинска рокля, а Вяра - костюм.

Въпреки щастливото събитие държавата започна обстойна проверка на семейството, тъй като у нас отглеждането на дете от хомосексуална двойка не е законово уредено и може да създаде препятствия по време на отглеждането му. Според мнозина експерти обаче хомосексуалната ориентация няма да попречи на детето да расте нормално и не го поставя в риск. По всичко личи, че малкият Виктор-Мануел расте нормално, щастлив и обичан, заобиколен от двете си майки. Да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама