Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7708130 www.bgdnes.bg

Кристина Агилера: Сцената винаги е била моят дом, но тръгването сега на турне е лудост

Певицата Кристина Агилера разкри, че й е трудно да комбинира живота си като майка с кариерата си, но че никога не се оплаква, защото обича онова, с което се занимава, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Beautiful" има 11-годишен син Макс от бившия си съпруг Джордан Братман и 5-годишна дъщеря Съмър от годеника си Матю Рътлър. Певицата увери, че й допада да е на сцената, но смята тръгването на турне за лудост, защото иска да прекарва дълго време с децата си и да им чете приказки, преди да заспят, предава БТА.

Реклама

"Сцената винаги е била моят дом - каза тя. - Но тръгването сега на турне е лудост. Не съм била по турнета от 10 години. Децата имат определено време за лягане. Питала съм се "Как се справят другите родители?". Не е малко да слезеш от сцената и да се прибереш у дома, за да четеш приказки на децата си, преди да заспят, да прекарваш качествено времето си с тях."

Тридесет и осем годишната Агилера обаче никога не се оплаква, защото харесва кариерата си и й допада да бъде майка. Тя отведе със себе си децата си по време на първата част от европейското си турне това лято, когато те имаха двумесечна училищна ваканция, а след това посети заедно с тях Япония.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама