Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7708138 www.bgdnes.bg

Биляна Дол пред "България Днес": Да, заедно сме с Валери

Двамата никога не са се разделяли, че да се събират, категоричен е вторият баща на Божинов Сашо Ангелов 

Валери Божинов и Биляна Дол са заедно. Това потвърди пред "България Днес" сръбкинята.

Запитана дали отношенията им са в подем и отново са на крилете на любовта, Дол отговори лаконично, но красноречиво: "Да, заедно сме!".

Реклама

Въпреки че двамата сложиха край на 4-годишната си бурна любов в началото на лятото, Дол сподели обща снимка преди ден, на която е заедно с Божинов. Според мнозина любовта им се възражда отново като феникс от пепелта, а Биляна е простила прегрешенията на Валери, заради които го остави. От споделената снимката се вижда, че нападателят на Ботев Враца е в Белград, а двамата са в автомобила на футболиста.

"Валери и Биляна Дол никога не са се разделяли, че да се събират. Той ходи в Сърбия, тя идва в България. Знаете, той ходи на терапия. Няма и не искам да го коментирам повече", отсече пред "България Днес" Сашо Ангелов, втори баща на Божинов и старши треньор на Ботев (Враца).

"България Днес" потърси за коментар и Валери Божинов, но телефонът му остана изключен до редакционното приключване на вестника.

Любопитен факт е, че през 4-годишната им връзка Биляна Дол вярно следваше Божинов навсякъде по света, за да може той да изпълнява задълженията си като футболист. Живя няколко месеца с него в Китай, а след това без притеснение заживя и във Враца. Днес става ясно, че именно Валери е направил първата крачка към любимата си и е отишъл до Белград, за да възстановят отношенията си.

В началото на лятото именно сръбкинята постави точка на любовната им връзка, а като основание даде постоянния сексуален нагон към други жени на българина. Сръбкинята прекрати връзката им чрез послание в социалните мрежи:

"С Валери вече не сме заедно. За съжаление настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта - написа Биляна. - Бях до него, когато падаше и се опитваше да се върне на върха. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена. Повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол."

Реклама

Дни по-късно сръбкинята замина за Швейцария, където се отдаде на купон покрай своя рожден ден и не пропуска да покаже перфектно тяло в инстаграм. По-късно Дол смекчи тона и сподели, че Божинов е добър човек и би простила изневерите, ако започне да посещава психотерапевт.

Въпреки временния крах много близки и познати на двойката са категорични, че Божинов е променен към хубаво след Биляна. Дори бившата съпруга на Божигол Николета Лозанова не скри приятелското си отношение към Дол. Лозанова предпочете да остане неутрална след раздялата им, като спомена, че вероятно и двамата имат вина за края на връзката им.

За да докаже, че се е променил, Божинов, без да се замисли, започна да посещава и терапевт, а срещите му със специалисти продължават и до днес. По всичко личи, че въпреки любовните си похождения Биляна е намерила сили да прости на Валери и двамата са отново щастливи.

Реклама
Реклама
Реклама