Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7708232 www.bgdnes.bg

Откриха 25-годишната корейска поп звезда Сули мъртва в дома й

Звездата на корейския поп Сули е починала на 25-годишна възраст, съобщават информационните агенции. Нейният мениджър е намерил тялото й в дома й.

От полицията разследват причините за смъртта на младата певица, като в момента водещата теория е, че става въпрос за самоубийство. Не се изключват все още обаче и други възможности, предава Webcafe.

Реклама

Мениджърът й е отишъл в къщата на певицата, след като не успял да се свърже с нея дълго време. Двамата се чули последно предишната вечер. Пред полицията мениджърът на певицата, чието истинско име е Чой Джин-ри, че тя в последно време е страдала от депресия.

Звездата, която има повече от пет милиона последователи в Instagram, е бивш член на поп групата f(x). През 2015 г. тя напусна бандата, за да се фокусира върху актьорската си кариера. През 2017 г. тя участва в супергеройския южнокорейски филм Real. През юни тази година излезе и първият й солов сингъл Goblin.

Някои обаче смятат, че певицата се е оттеглила от музиката, заради невъзможност да се справи с негативизма в онлайн коментарите, които получава, пише Би Би Си.

Сули поддържаше откровен и секси публичен образ, което често я поставяше под критиките на онлайн коментаторите. Тя също така е и близка приятелка с беше близка приятелка на Ким Джонгхюн - друга икона на корейския поп, който да се самоуби през декември 2017 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама