Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7709408 www.bgdnes.bg

Любо Нейков готви БУБОЛЕЧКА

Отиваме при господа политиците в Брюксел с "Вражалец"

"Ураааа, ще си сготвя буболечката. Обичам я". С тези думи големият комик Любо Нейков се снима до гигантско четириного, което изглеждаше почти колкото него на височина. "Няма да е лошо да почна да се уча да готвя и тези животинки. И в тях сигурно има полезни вещества", измайтапи се големият ни комик.

Само преди дни стана ясно, че комикът може да участва в шоуто "Мастър шеф" по Би Ти Ви, където да показва любимите си гозби или да съветва най-добрите готвачи. Дали и там ще готви буболечки, засега не е ясно.

Реклама

"От години Любо е човекът, който дава рецепти на всичките си колеги и винаги ни се получават", сподели Ненчо Илчев, човекът, който най-често обича да готви в семейството си.

Междувременно Любо Нейков и екипът му се готвят за европейско турне, което ще обиколи четири града в Европа.

"Заминаваме на турне с постановката "Вражалец" от Ст. Л. Костов на 21 ноември във Виена, на 22 за Мюнхен, на 23 сме в Брюксел при господа политиците и на 24 ноември във Франкфурт", сподели Любо.

Актьорът съжалява, че няма да може да си партнира отново на сцената с голямата Стоянка Мутафова, която нарича "маме", тъй като 97-годишната Госпожа Стихийно бедствие е решила да участва само в една постановка до Нова година - тази неделя, когато ще представи книгата за живота си, написана от дъщеря й Мария Грубешлиева.

"Стоянка нека си почива. Ние сме се разбрали, когато се чувства добре, всичко е ок, когато не, ще помагаме с каквото можем. Ние вече имаме нейна дубльорка, така че проблем няма", категоричен е Любо Нейков.

Реклама
Реклама
Реклама