Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7709586 www.bgdnes.bg

Ива и Велислава Костадинови с поп песен advertorial icon

В съвсем различна светлина се представят талантливите изпълнителки Ива и Велислава Костадинови в новия си проект „Чула ли си“. Те изненадват меломаните с поп песен на фолклорна основа със супер модерно звучене. Текстът и музиката са народни, а за аранжимента се доверяват на актуалния хитмейкър Светлин Къслев, който работи с имена като Веси Бонева, СкандаУ, Дара Екимова, 100 Кила и други.

Отдавна искахме да направим такава песен, но чакахме подходящия момент. Със Светлин Къслев се познаваме от три години и за нас е важно, че той освен прекрасен музикант, е и страхотен човек. Направихме среща и още същият ден той започна работа по песента. Беше много вълнуващо, всичко се случи за миг!“, разказват чаровните сестри.

Видеоклипът също е различен, режисиран от Buddubbaz Tape Company – Стефан Маринов и Петко Андонов, чието дело са видеоклипове на СкандаУ, Веси Бонева, Диона и др. Сниман е в Белчин и в него със страхотна хореография участват и Masters of the Dance, които пресъздават фолклорния танц по изцяло новаторски начин.

Изключително сме щастливи, че за този проект работим с млади хора, всеки един новатор в своята си дейност! Това е един прекрасен екип от студиото до снимачната площадка. Всеки сам по себе си прегърна идеята и изрази част от себе си за завършека на тази песен!“, не крият емоциите си Ива и Велислава.

„Чула ли си“ може да се гледа по Фен ТВ, BG Music Channel и Balkanika Music Television. Можете да слушате/свалите песента в Spotify, Google Play, Deezer, Apple Music и всички музикални платформи, а видеото можете да гледате в You Tube тук: https://youtu.be/ylndGJ_WQFc

Реклама
Реклама
Реклама