Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7709624 www.bgdnes.bg

Митьо Крика оплешивя

Буйната коса на атлета е минало, пури и мотори са новата му страст

Митьо Крика оплешивя. Гъстата коса на мускулестия атлет остана в миналото, а голото му теме вече е запазена негова марка.

Това става ясно от последните снимки на Димитър Ходжев, които живеещият от няколко години в Англия наш бодибилдър публикува в социалните мрежи. Въпреки оредяването на окосмението по главата, Крика гордо позира с пура в уста и скъпарски уискита и питиета от екзотични страни, които са голямата му страст заедно с бързите мотори.

Реклама

Въпреки че се интересува от Брекзит и ситуацията в Лондон, Крика се вълнува и от случващото се у нас. Митьо, който пише за себе си, че е "Капо ди тути капи" (използвано за нарицателно в италианските мафиотски кланове – бел. авт.) и "Дон Крикони", е разочарован от това, че от "Фолксваген" ще строят завод не в България, а в Турция.

"Не знам какво виждат положително в Турция – това, че закриха всички светски училища и направиха само религиозни, или това, че закриха университети, вкараха в затвора преподаватели, учители, студенти и опозиция. И лиратa се сгромоляса, и хиперинфлация има. Добре е за нас туристите, че е евтина дестинация, но хората живеят много зле. Имам едни познати български турци, които ми разправят, че ситуацията е много зле в Турция, всеки дебне всеки да го докладва, това, което го показват по телевизията, е нищо в сравнение с истината. На фона на това в България ситуацията сигурно е още по-зле, щом този гигант "Фолксваген" предпочете Турция", гневи се Митьо.

Докато разсъждава по проблемите у нас и на Острова, Митьо използва всеки удобен момент да изкара мотора на пътя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама