Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7709704 www.bgdnes.bg

Софка НАБУТА Гринго в чалгата

Мачото пее по участия на ромската перла

Какво ли не прави Софи Маринова в името на любовта. След като записа няколко песни с мъжа си Гринго, сега ромската перла се опитва да го набута в попфолка.

От известно време Софи и айтоският гларус пеят заедно по участия, видя "България Днес".

Гринго от години мечтае да се изявява на голямата сцена. И ето, че Софка успява да го намърда.

Реклама

При заявки за участие Маринова е категорична, че ще вие глас само ако до нея на сцената е любимият й Гринго. Засега двойката пее само по кръчми и на частни партита.

Наскоро Софка и айтоският мачо взривиха едно от най-вървежните заведения в Студентски град. Докато Маринова изпълнява хитовете си, изведнъж тя извика Гринго и той се появи на сцената с микрофон в ръка. Двамата изпяха общите си парчета, а здравенякът обра овациите. Повечето гости на кръчмата веднага наобградиха Гринго и го помолиха за снимка.

Бившият затворник получава хонорар за изявите си на сцената. Той припява до талантливата Софка, но въпреки това прибира не малка сума.

От известно време Маринова се продуцира сама. Тя създаде компания, която се казва "Софи и Гринго мюзик". Така ромската перла не дава част от спечеленото на продуцент, а прибира цялата пара.

В най-скоро време Гринго се надявал да започне и самостоятелна кариера. Той умува да запише соло парче, което ще бъде продуцирано от Софка.

Маринова даде и сериозен тласък на сина си Лоренцо. Малчуганът, който още е ученик, вече пее на частно. Лоренцо също е продуциран от известната си майка и вече е залят с оферти за изяви.

Реклама
Реклама
Реклама